Juuri Nyt Soi!

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
Turpasauna
Posts: 124
Joined: Mon Sep 19, 2022 7:03 pm

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by Turpasauna »

Nessuli wrote: Fri Feb 02, 2024 5:40 pm Nyt soi kuitenkin Crimson Gloryn uusi biisi Triskaideka. En ainakaan itse olisi enää uskonut bändin palaavan ja varsinkaan kuulostavan näin hyvältä ja ihan omalta itseltään.
No tuohan vaikutti oikein toimivalta biisiltä. 8) Pitänee antaa mahdollisuus, ja perehtyä tarkemmin kun levy ilmestyy. Crimson Glory:n 2 ekaa studiolevyä ovat yllä aivan älyttömän kovia klassikkoja!

Kuuntelussa täällä legendaarisen "Warlord" pumpun uusin single keväällä ilmestyvältä 'Free Spirit Soar' täyspitkältä!

William J. Tsamis (R.I.P) jätti jälkeensä kasan demoja, ja bändin kannuttaja (nro. 1 minulle kaikista metalli/proge rumpaleista) Mark Zonder, sekä laulaja Giles Lavery päättivät viimeistellä ne levylle asti kunnianosoituksena edesmenneelle maestrolle.. Kyllä tuo ainakin minusta on varsin toimiva biisi, ja odotukset levystä ihan kohtuullisen kovat, viimeinen mahdollisuus varmaan saada vielä uusia Warlord biisejä kuunteluun.

Tuo levy-yhtiö lupaa myös hyvää.. High Roller records, ja masteroijana tulevalla levyllä ollut Patrick W. Engel. Tekivät erinomaista jälkeä kummatkin Warlordin vanhemman tuotannon uudelleenjulkaisun kanssa. Kaikki hyllyssäni olevat Warlord levyt (ja Holy Empire juliste!) ovat tuolta, ja jos joltakulta puuttuu Warlordin levyjä, niin suosittelen suuresti hommaamaan High Roller Records:in versiot niistä, mm. rumpusaundit ovat ihan omaa luokkaansa (siis käsittämättömän kovat), kun Engel on ne dynaamisesti remasteroinut!

Uudesta levystä lisää tietoa levy-yhtiöltä itseltään:
https://www.hrrecords.de/WARLORD-Free-S ... PCASE-CD_1

Tässä vielä linkki tuohon singleen:

WARLORD - Conquerors
Hetzer
Posts: 811
Joined: Wed Apr 07, 2010 12:49 pm
Location: Tamperkele

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by Hetzer »

heraklos
Posts: 1844
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by heraklos »

Mr.Rockhead71:n kuvaama video eiliseltä Mathias Diethin & Metal Machineryn keikalta:

https://www.youtube.com/watch?v=63whgTabBnI
Turpasauna
Posts: 124
Joined: Mon Sep 19, 2022 7:03 pm

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by Turpasauna »

Sillä välin kun odotellaan Warlordin uutukaista muuttolintujen aikaan tulevaksi - niin kuuntelussa heidän laulajansa Giles Laveryn:n alkuperäinen bändi "Dragonsclaw". Australiasta / Uudesta Seelannista. Erittäin pätevää rankempaa poweria, korkealla energiatasolla, ja "true metal" asenteella. 8) Haastattelussa Lavery mainitsi laulavansa "hillitymmällä" tyylillä Warlordissa.. koska se on erityylistä materiaalia muutenkin.

Tällä Dragonsclaw:in "Prophecy" debyytti CD:llä taas vedetään urku auki - ja oikein kunnolla! Hyvä tuotanto levyllä, ja tyylikkäät kuvat ovat vihkosessakin. Muutkin musikantit hoitavat tonttinsa mallikkaasti. Tyypillinen biisi levyltä:
Dragonsclaw - Darkness Within
heraklos
Posts: 1844
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by heraklos »

Turpasauna
Posts: 124
Joined: Mon Sep 19, 2022 7:03 pm

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by Turpasauna »

Tehdään sitä vaan erittäin kovaa kamaa synnyinmaassamme, sen vaan huomaa kerta toisensa jälkeen. Varmaan jo veteraaneiksi voidaan kutsua Mokoma:n janttereita. Heidän uusi levynsä toimi täällä kotisohvalla röhnöttäessä kyllä aivan erinomaisesti.

Kevyesti tuollainen "ysin" levy. Valttikorteina: rujo kattaus iskeviä biisejä, (tällä kertaa) harvinaisen hyvin omaan pirtaan uppoavat sanoitukset, ja heidän levykatalookinsa paras tuotanto tähän asti! Tuottaja, miksaaja, ja masteroija TODELLA osanneet asiansa - aivan fantastista jälkeä.

Suosikkibiisini levyltä on tämä angstia tihkuva rypistys:

Mokoma - Pyhä Vitutus
Jussi
Posts: 10664
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Juuri Nyt Soi!

Post by Jussi »

Rifforia - CC Cowboys

ostan aina kaiken, missä vain on Nils Patrik Johansson vokalistina; tässä tuoreessa Axeorcismissa on varmasti herran tymäkintä antia tähän saakka, kun rumpalipoikansa lisäksi on verevää nuorisoa miehistössä ja bändi nimensä ansainnut.
Post Reply