Accept - Too Mean To Die

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Accept

Post by Jussi »

hex wrote:
Deathrace King wrote:Accept - Analog Man (2017)
Kertsi:
"I'm an analog man... analog man
I'm an analog man, trapped in a digital world
I am an analog man... analog man
An analog man, in a digital world"

Nuclear Assault - Analog Man (2015)
Kertsi:
"Analog man in a digital world,
I'm an analog man in a digital world
Analog man in a digital world,
I'm just an analog man in a digital world"
Joe Walsh - Analog Man (2012)
"Yeah I'm an analog man in a digital world"
Empäs jaksa: google, mutta veikkaan että nuo köyhät neronleimaukset "I need you like a hole in the head" & "If you live by the sword, you die by the sword" löytyvät myös yhdestä jos toisestakin musiikkikappaleen(kin) tekstistä :idea:
Deathrace King
Posts: 385
Joined: Fri Sep 13, 2002 5:17 pm
Location: Helsinki

Re: Accept

Post by Deathrace King »

Niin tuo avausbiisikin vielä. Mennään sieltä aidan matalammasta päästä. Musiikillisestikin on uusi levy aika tasapaksua ja paljolti 2010-luvun toistoa ja itseltään lainaamista. Ei tämä missään nimessä huono levy ole, mutta tosiaan vähän alkaa olla asearsenaali käytetty ja miekatkin hiukan tylsistyneet.

Blood of the Nations(2010) oli ihan älyttömän kova levy, mutta siitä eteenpäin on levy levyltä tultu tasaisesti alaspäin. Onneksi laskukäyrä ei ole kuitenkaan kovin jyrkkä. Livenä bändi toimii yhä mainiosti.
Metal Heart
Posts: 130
Joined: Sun Apr 22, 2007 1:05 pm

Re: Accept

Post by Metal Heart »

Kyllähän tämä ihan hyvä levy on. Tästä vaan puuttuu se instant-hitti tyyliin Teutonic Terror, Shadow Soldiers ja The Curse, mutta helevetin tasainen kokonaisuus on. Omia suosikkejani on loppupään kolmikko Whats Done..., World´s Colliding ja Carry the Weight. Huonoja biisejä ei edelleenkään löydy ja kyllähän bändi yhä edelleen betonoi asemaansa kaikkien aikojen merkittävimpänä bändinä minulle.

Jotenkin tästä tulee itselleni semmoinen Russian Roulette-fiilis 30 vuoden takaa.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

^Mitä muuten tykkäsit Wolfin toisesta soololevystä?
Metal Heart
Posts: 130
Joined: Sun Apr 22, 2007 1:05 pm

Re: Accept

Post by Metal Heart »

heraklos wrote:^Mitä muuten tykkäsit Wolfin toisesta soololevystä?
Spotify kuuntelulle jää. Ei varmaankaan tule hankittua itselle. Ei mulla oo kyllä sitä ensimmäistäkään.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Keikat ne lähenee niin Turussa kuin Helsingissäkin. :twisted:
Metal Heart
Posts: 130
Joined: Sun Apr 22, 2007 1:05 pm

Re: Accept

Post by Metal Heart »

heraklos wrote:Keikat ne lähenee niin Turussa kuin Helsingissäkin. :twisted:
Jep, logomoon matkamme käy. Harmittaa vain vähän, ettei tuohon nykyiseen settiin kuulu ilmeisesti omat ikisuosikkini Head over Heels, Screaming for a love bite, Another second to be, I don´t wanna be like you, The Curse ja What´s done is done.
nero9000
Posts: 24
Joined: Sat Feb 13, 2016 11:01 pm

Re: Accept

Post by nero9000 »

Todella vakuuttavaa jälkeä tehtiin Turussa. Bändi oli reipas, soundit kirkkaat ja puitteet loistavat. Logomo todisti jälleen olevansa Suomen paras keikkapaikka. Onko tuo catwalk muuten aina ollut tuolla? Näin semikasuaalin kuuntelijan korvin biisilista oli hyvin valittu. Uuden levyn biisit hoitivat tonttinsa, ja muiltakin tulivat parhaat päältä. Princess of the Dawn varasti shown, Shadow Soldiers teki vaikutuksen uuden aikakauden parhaimmistona ja Breakeristä ja Midnight Moverista kiitosta. Burningia jäin vain kaipaamaan. Romahtamisen pisteessä oleva rumpualusta oli tyylikäs.

Bonusta myös siitä, että bändi oli jättänyt suurimman osan peruskeikan ulkomusiikillisista kikkailuista minimiin. Keikka pamahti about samantien käyntiin, ja biisiä tykitettiin toisen perään koko parituntisen ajan. Viidennen biisin jälkeen laulaja sentään tervehti jo. :) Bolerot, kitarabassoduelit ja huudatukset olivat tehokkaita ja hyvällä maulla tehtyjä.

Keikkaa ei voi olla vertaamatta Dirkschneiderin syksyn vetoon Gongissa, joka kaatui hieman liian luovaan settilistaan ja ylitäytenä pursuilevaan keikkapaikkaan, jossa bändi kuultiin mutta ei nähty. Jopa kermaperseen näkökulmasta Acceptin veto oli vailla heikkouksia.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Hienoa kuulla, että keikka oli onnistunut. Itse korkkaan tänään Helsingin The Circuksen. Mukavaa on myös aikaiset soittoajat. :twisted:
Firechief
Posts: 38
Joined: Thu Feb 12, 2015 4:01 pm

Re: Accept

Post by Firechief »

Mark Tornillo jutteli Ilta-Sanomille ennen Suomen keikkoja:

https://www.is.fi/musiikki/art-2000005569674.html
Nuclear Holocaust
Posts: 2770
Joined: Wed Dec 31, 2003 8:44 pm
Location: Kotka
Contact:

Re: Accept

Post by Nuclear Holocaust »

Jees sitten on taputeltu kirjoihin ja kansiin 'Accept Tornillolla omalla keikalla'. Viimeksi kun oli se Saban tynkä lämppäri slotti, josta jäi vielä nälkäiseksi. Nyt onkin masu killillään makeaa Heavy Metal herkkua.

Accept oli Circuksessa tavoilleen uskollinen, eli energinen ja hyväntuulinen. Komeaa tykitystä 2 tuntia tasapainoisella setillä uutta ja vanhaa. Yleisökin oli mukavasti mukana ja tunnelma oli katossa. Jengi oli mielenkiintoinen sekoitus junnuja ja dinosauruksia. Loistava ilta, eipä se siitä muuksi muutu. Ainoa pieni kauneusvirhe oli se, että uusimman levyn paras biisi -What's done is done jäi soittamatta. Sitä kovasti kuitenkin odotin.
ovassa-8
Posts: 212
Joined: Mon Jan 06, 2003 7:42 pm
Location: Hyvinkää Rock City

Re: Accept

Post by ovassa-8 »

Accept oli niin täydellinen Circuksessa kuin olla ja voi klubikeikalla. Hyvät saundit, ekassa biisissä oli vielä hakemista, mutta homma alkoi olla tasapainossa sen jälkeen, upea lava, hienot kulissit ja valot, hienosti laadittu settilista, missä oli vanhaa ja uutta materiaalia tasapainoisesti, ja ne esitettiin ylpeästi. Ainoana lievänä miinuksena ehkä toisen kitaristin niin selvä statistin/palkollisen rooli, enemmän kuin esim. Frankin aikana, mutta roolijaot ovat totta kai selvät tässä yhtyeessä. Princess Of The Dawnin voisi tietysti heivata setistä pois, mutta ehkä jonkinlainen klassikkostatus ja tunnelman nostattajan asema pitää biisin mukana vuodesta toiseen.
hex
Posts: 221
Joined: Thu Aug 16, 2007 11:33 am

Re: Accept

Post by hex »

Vaikka uusin levy sai hieman välityön leiman, toimii nyky Accept edelleen livenä aivan upeasti. Viisi kappaletta uudelta levyltä oli kuitenkin mahdutettu settiin, itse olisin preferoinut What's Done Is Donen ja Worlds Collidingin esim. Koolaidin ja Die by the Swordin sijaan, mutta en valita sen kummemin. Ja vaikka klassikot ovat hienoja ja historiallisesti tärkeitä, en oikeastan pahastisi kiertueesta jossa soitettaisiin pelkästään Tornillon aikakauden kappaleita.

Soolot keikoilla ovat usein tylsiä mutta Wolf on kitaransa kanssa niin kingi (vaikka joku yleisössä olikin sitä mieltä että Uwe on kuningas) , että niitä ilokseen kuuntelee Acceptin keikalla. Ja Baltesin ja Hoffmanin "battle" oli myös ihan hauska osuus.

Kaikenkaikkiaan mahtava keikka, tuollaisella vähäisemmällä yleisömäärällä Circuskin on ihan siedettävä keikkapaikka. Ja sounditkin taisivat olla parhaat mitä Circuksessa olen kuullut.
Mr Rami
Posts: 646
Joined: Fri Aug 23, 2002 6:02 am
Location: Piispanristi

Re: Accept

Post by Mr Rami »

Logomossakin oli pätevää tekemistä kaikin puolin. Dj:kin oli kartalla ja soitteli Lulisin aikaista Grave Diggeriä juuri ennen kuin bändi astui lavalle. Vai olikohan Uwe itse käynyt laittamassa biisin soimaan. No oli miten oli, ei tuosta kahden tunnin jyrästä paljon jäänyt nokan koputtamista. Jokusta yleisössä heilunutta känniääliötä lukuun ottamatta. Princess of the Dawnin yleisönhuudattelut pysyivät onneksi kohtuullisina ja Wolfin kitarasoolo oli maltillisen mittainen ja hieno. Settilista oli tasapainen kattaus uutta ja vanhaa. Uutta levyä en ole vielä kuullut, joten uudet biisit menivät vähän ihmetellessä.

Show ja biisit olivat kunnossa. Annan täydet pisteet.
Nuclear Holocaust
Posts: 2770
Joined: Wed Dec 31, 2003 8:44 pm
Location: Kotka
Contact:

Re: Accept

Post by Nuclear Holocaust »

Tro'lololoo :)

South Parkissa sitten revanssin paikka halukkaille.

https://www.inferno.fi/uutiset/accept-j ... lma-julki/
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Nytpä ei tarvitse miettiä logistisia ongelmia. :D Vaikkakin pitää sanoa, että Accept ei oikein toimi tunnin setillä; pitäisi olla se 2 tuntia vähintään. Festareilla kun tulee Princess, Metal Heart ja Balls To The Wall, niin ne vievät setistä rutkasti aikaa, ainakin sen 20 - 25 minuuttia.

Olihan se hieno veto eilen Circuksessa. Ainoa miinus on Balls To The Wall. Aina se pitää soittaa viimeisenä. Omalla kohdallani se laskee tunnelman lähes nollaan, joten lähdinkin pois ennen ruuhkia BTTW:n soidessa.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Niin se pitää sanoa, että minua miellyttää kovasti, kun Wolf ymppää noita klassisen musiikin juttuja sooloihinsa, kuten esim. Neon Nightissa a-osan jälkeen soitti vähän matkaa Joutsenlampea. :)
Nuclear Holocaust
Posts: 2770
Joined: Wed Dec 31, 2003 8:44 pm
Location: Kotka
Contact:

Re: Accept

Post by Nuclear Holocaust »

Olihan se tosiaankin myös visuaalisesti komes ilotulitus.


[youtube]8PB4QEyUCTg[/youtube]
Sabbathman
Posts: 5639
Joined: Thu Dec 03, 2009 2:40 am
Location: Seinäjoki

Re: Accept

Post by Sabbathman »

Mutta silti kovinta saksalaista parhautta on se kun Udo laulaa ja Wolffi kitaroi! Viikonloppuna katselin läpi yhdistelmän Metal Blast From The Past DVD:stä ja Staying A Life -livealbumista, oli se vaan mahtavaa ei sille mitään voi.

Paska kun sieltä 2005 kesältä ei ole keikkajulkaisua.

Tässä nyt edes melkein koko keikka mutta laatu on mikä on...

[youtube]C3avRDxL-g4[/youtube]
Metal Heart
Posts: 130
Joined: Sun Apr 22, 2007 1:05 pm

Re: Accept

Post by Metal Heart »

Olihan se aivan huikea show. Yks parhaita keikkoja missä olen koskaan ollut, ellei jopa paras. Tuo logomo on kyllä hyvä keikkapaikka. Soundit pelaa ja tilaa on. Tai ainakin itse onnistuin änkeämään catwalkin viereen, ettei yksikään känniääliö päässyt häiriköimään. Sai vain nauttia riffien ilotulituksesta.

Onhan tuo Accept ihan ylivoimainen bändi. Eipä tuossakaan setissä ollut yhtään heikkoa biisiä, mutta silti pystyisin kokoamaan omaan makuuni setin, jossa lähes kaikki biisit vaihtuisi. Parhaat yllätykset olivat Koolaid ja Objection Overruled. Sen sijaan Shadow Soldiers oli ihmeen valju, ei tullut tippa linssiin.

Nyt hiukan harmittaa, etten ostanut sitä Night Demonin vinyyliä. Olisi kyllä pitänyt.

edit. Näemmä löytyy Night Demonin vinyyli emp:ltä halvemmalla.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Hienoa on myös se, että aikoinaan 80-luvulla jättivät Suomen keikat väliin yhtä ainoaa poikkeusta lukuun ottamatta, mutta nykyään vierailevat Suomessa tiuhaan tahtiin. Ihmettelin muuten kovasti Tampereen väliin jättämistä, mutta syy sillekin selvisi lopulta. Suhkoht hyvin on porukkaa riittänyt keikoille useista vierailuista huolimatta.
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Accept

Post by heraklos »

Acceptista vielä sen verran, että hattua pitää nostaa tuolle veteraaniosastolle: Peter täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Wolf 59. Edelleen toimii soitto erittäin hyvin. Accepthan tekee vielä monia keikkoja, ja setit kestävät sen 2 tuntia. Ei varmasti ole helppoja noinkin iäkkäille muusikoille.
nero9000
Posts: 24
Joined: Sat Feb 13, 2016 11:01 pm

Re: Accept

Post by nero9000 »

Mr Rami wrote:Logomossakin oli pätevää tekemistä kaikin puolin. Dj:kin oli kartalla ja soitteli Lulisin aikaista Grave Diggeriä juuri ennen kuin bändi astui lavalle. Vai olikohan Uwe itse käynyt laittamassa biisin soimaan. No oli miten oli, ei tuosta kahden tunnin jyrästä paljon jäänyt nokan koputtamista. Jokusta yleisössä heilunutta känniääliötä lukuun ottamatta. Princess of the Dawnin yleisönhuudattelut pysyivät onneksi kohtuullisina ja Wolfin kitarasoolo oli maltillisen mittainen ja hieno. Settilista oli tasapainen kattaus uutta ja vanhaa. Uutta levyä en ole vielä kuullut, joten uudet biisit menivät vähän ihmetellessä.

Show ja biisit olivat kunnossa. Annan täydet pisteet.
Parvella eivät känniääliötkään häirinneet. Ah mikä keikka.

Ei muuten ollut Lulisin ajan Grave Digger, vaan Lulisin ajan Rebellion coveroimassa Lulisin ajan Grave Diggeriä. :D

[youtube]dX0BjJo5jRU[/youtube]

Hemmetin kova ja aliarvostettu bändi.

heraklos wrote:Acceptista vielä sen verran, että hattua pitää nostaa tuolle veteraaniosastolle: Peter täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja Wolf 59. Edelleen toimii soitto erittäin hyvin. Accepthan tekee vielä monia keikkoja, ja setit kestävät sen 2 tuntia. Ei varmasti ole helppoja noinkin iäkkäille muusikoille.
Ja se uusi laulajapoju on vaivaiset 63v. :shock:
Metalliluola
Posts: 171
Joined: Thu Jan 22, 2015 8:51 am

Re: Accept

Post by Metalliluola »

Nostromo
Posts: 855
Joined: Wed Jan 14, 2004 8:03 am
Location: Vantaa

Re: Accept

Post by Nostromo »

Itse en lopulta jaksanut circukseen vääntäytyä, vaikka suunnitteilla aiemmin oli sinne mennä.

Radio Rockissahan Moisio(?) myös ma kehui Circuksen su keikkaa. Varsinkin mainitsi kuinka "iäkäs" Wolff on hyvässä hapessa/selvästi käy salilla yms.
Post Reply