Rage - Resurrection Day

Raskaamman musiikin keskustelut
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage

Post by Jussi »

Rasulo wrote:Uusi levy tulee ennen kesää ja se on kuulemma paluuta metalliin "progressiivisempien" levyjen jälkeen.
Hmm, onpa jännästi sanottu, kun en viime-21:stä tai esim. Carved In Stonea erityisen progressiivisina pidä. Huonoina vain, vailla sitä totuttua määrää koukkuja :| mutta katsellaan mitä sieltä tuleman pitää, My Way ei liikaa nosta odotuksia, kun oli nytkin setin huonoin biisi. Mutta olisipa aina samssa suhteessa bändeillä hittejä & hienoja, ns. syvempiä valintoja kuin nyt Ragen minisetissä! Eli kelpasi siis tännekin Helsingissä viime sunnuntaina.

Back In Timesta piti ihan tarkistaa, ettenkö ole sitä muka kuullut noilla 2006 Nosturin ja 2009 Jalometallin keikoilla, mutta en; jälkimmäistä settiä ei edes setlist.fm:ssä ollut niin lisäsin sitä nyt miten sen vuoden rapsasta (tai siitä huolimatta) muistin. Ihan kuin olisin kuitenkin hoilannut Suicidea siellä? Mutta se ei sovi 11 biisin yhtälöön mainituilla lukumäärillä (3 x Unity, 2 x Soundchaser & 2 x Speak Of The Dead).
Noh, ehkä tuon em. Ghostisin nytkin hienoa yhteismölinää Circuksesta irroittaneen helmen muistin sen vuoksi niinkin elävästi, kun on From The Cradle To The Stage -DVD:ltä sitä tullut veivattua. Love And Fear Unitehan oli ollut noilla loppuvuoden Black In Mind (9 biisiä taisi siltä "vain" tulla) -teemakeikoilla, niin elättelen toivetta vielä Wash My Sins Awaylle ja Love After Deathille siltä joskus :)

End Of All Days, Until I Die, Sent By The Devil... oli hauskaa, kuten myös bändillä, rumpali-Lucky paiskoi samanlaisella korvasta korvaan-virneellä kuin Efthi viime Sweden Rockin Refuge-vedolla! Harmi etten tullut kehaisseeksi keikkaa tälle, kun siinä merch-tiskillään istui narikkajonon valuessa ohi illan päälle; kivan ysärihenkinen & simppeli paita tuli jo aiemmin illalla otettua mukaan, Helloweenin vastaavan kera.

edit: Koolille propsit hyvistä videoista!
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Jussi »

Ragen fase wrote: The Power Metal band RAGE will release their new album "The Devil Strikes Again" on June 10th, 2016 via Nuclear Blast Records

"The Devil Strikes Again" will be release in different formats: CD / Digibook (2CD)/ Deluxe Digibook (3CD) / 2LP

Track List:

CD/LP:
01. The Devil Strikes Again (4:25)
02. My Way (4:23)
03. Back on Track (4:23)
04. The Final Curtain (4:13)
05. War (4:24)
06. Ocean Full Of Tears (04:04)
07. Deaf, Dumb And Blind (04:18)
08. Spirits Of The Night (4:52)
09. Times Of Darkness (5:21)
10. The Dark Side Of The Sun (5:56)

Bonus (Digibook/ Deluxe / LP)
01. Bring Me Down (5:01)
02. Requiem (3:55)
03. Into The Fire (5:25)
04. Bravado (Rush Cover) (4:36)
05. Slave To The Grind (Skid Row Cover) (3:24)
06. Open Fire (Y&T Cover) (4:38)

CD Live 2016 (Deluxe only)
01. Black In Mind (live)
02. Sent by the Devil (live)
03. End of all Days (live)
04. Back in Time (live)
05. Down (live)
06. My Way (live)
07. Until I Die (live)
08. Don't Fear the Winter (live)
09. Higher than the Sky (live)

For pre-orders and more info check: http://www.nuclearblast.de and http://www.rage-official.com
Jos deluxe on sellainen hiivatin LP-kokoinen kirja, niin saa nuo tämän vuoden(!) juuri loppuneen rundin livet jäädä, digibook riittää myös kun saa nuo 3 outtakea + 3 coveria; heh taas Peavy on Rushin parissa :D
Balm
Posts: 1200
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:33 pm
Location: Helsinki/Kajaani
Contact:

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Balm »

"The power metal band Rage". :) Bändi selkeästi alleviivaa sitä seikkaa, että nyt ei ole tulossa jotain kikkailuprogea. Muistaako joku lisäksi ajan kun "power metal" tarkoitti jotain muuta kuin Sonata Arcticaa? Nyt sitä kunnon poweria kehiin, Rage!
Mane
Posts: 122
Joined: Thu Aug 09, 2007 7:12 pm

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Mane »

Balm wrote:"The power metal band Rage". :) Bändi selkeästi alleviivaa sitä seikkaa, että nyt ei ole tulossa jotain kikkailuprogea. Muistaako joku lisäksi ajan kun "power metal" tarkoitti jotain muuta kuin Sonata Arcticaa? Nyt sitä kunnon poweria kehiin, Rage!

Juuri näin!!! Kunnon power-rieska olisi näiltä nyt paikallaan!!
Heinrich von Totschlag
Posts: 736
Joined: Sun Jul 27, 2003 8:13 pm
Location: Hauptstadt Höllesinki

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Heinrich von Totschlag »

Jussi wrote:Jos deluxe on sellainen hiivatin LP-kokoinen kirja, niin saa nuo tämän vuoden(!) juuri loppuneen rundin livet jäädä,
A5-kokoinen boksi näyttäisi olevan. Ei ihan pahin mahdollinen, mutta ikävästi nuokin levyhyllystä törröttävät.
Rasulo
Posts: 61
Joined: Fri Apr 24, 2009 7:36 pm

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Rasulo »

Haastattelu uuden levyn tiimoilta, jossa Peavy kertoo, että että jossakin välissä hän oli pettynyt bändin suuntaan ja menettänyt innon homman tekemiseen. Sen vuoksi entinen kokoonpano piti hajottaa ja koota uusi porukka, jonka kanssa on parempi työskennellä. "Rage oli minun bändi, on ja tulee aina olemaan." Ajattelinkin, että muutosten takana on jotakin sellaista, selvähän se, mutta nyt kuulin sen eka kertaa Peavyn suusta.

[youtube]NHYhVCh5qk8[/youtube]
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Jussi »

Uutta biisiä julki; oli tuo nyt ainakin parempi kuin My Way!

[youtube]wTjuBt0jcpI[/youtube]
Asamael
Posts: 428
Joined: Mon May 31, 2004 5:27 pm
Location: Tampere
Contact:

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Asamael »

Jussi wrote:Uutta biisiä julki; oli tuo nyt ainakin parempi kuin My Way!

[youtube]wTjuBt0jcpI[/youtube]
Ei sävellyksenä sitä timanttisinta timanttia ihan vielä tämäkään, mutta nyt on kappaleen tyyli kyllä enemmän kuin paremmin kohdallaan! Samanlaista settiä vaan, mut paremmilla melodioilla, nii kyllähän kelpaa. Harmi vaan että laulut on kustu joko nauhotus- tai miksausvaiheessa. Toivon, ettei päädy levylle asti tuo miksaus, mutta taitaa olla jo myöhäistä...
clairvoyant
Posts: 997
Joined: Thu Mar 20, 2003 1:16 pm
Location: Kuusamo
Contact:

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by clairvoyant »

No paljon huonompihan tämä oli kuin tuo Iron Saviorin maistiainen. Kuitenkin aika samantapaista kamaa, niin kehtaa vähän vertaillakin.

7/10 silti!
Deathrace King
Posts: 385
Joined: Fri Sep 13, 2002 5:17 pm
Location: Helsinki

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Deathrace King »

Biisihän on perhanan kova! Kunnon vanhaa meininkiä tässä ja hienot melodiat. Mutta miks hitossa tuo laulu särkee ja paukkuu? Häiritsevää, ois luullu että ammattimiehet ei tälläistä lauluraitaa laittais jakoon.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Jussi »

Niin, arviohan oli tuolla ja siinä peräänkuuluttamani slovarikin löytyi sitten tämän 2CD digibookin kolmen originaalibonuksen joukosta. Into The Fire ei nyt mikään klassikko ole, mutta esimerkiksi tuon Times Of Darknessin tilalle olisin sen mieluusti laittanut. Myös kaksi muuta, Requiem ja Bring Me Down ovat vallan kelpo biisejä, joten tämä on sittenkin tavallaan 13 biisin levy. Hyvää jälkeä uusi, TDSA:n tuottanutkin kitaristi Marcos Rodriquez tehnyt Peavyn kanssa, kun säveltänyt tämän rinnalla jokaisen kappaleen!

Rushin Bravadoa en ole koskaan kuullut alkuperäisenä, mutta todella hyvältä saa Wagner sen kuulostamaan! Samoin kuten ennalta epäilemäni Slave To The Grindin, enemmän se Ragelta kuulostaa kuin Skid Rowilta, kuten pitääkin. Y & T:n Open Fire meni heikoimmaksi näistä covereista. Pääjehu on myös rustannut vars. albumikappaleista mukavasti mietteitä tähän ltd-vihkoon; saisi olla aina pakollista kun erikoispainokseen sijoittaa, selvittää vähän taustoja ym.

Bonuslevyllä on vähän raaempi ja demomaisempi ote vokaaleissa, mikä voi selittyä silläkin ettei näitä kuutta bonaria ole miksannut muun levyn tapaan Dan Swanö, vaan tämä on masteroinut vain nekin.
Autumnal
Posts: 554
Joined: Fri Aug 23, 2002 11:00 pm
Location: Praha
Contact:

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Autumnal »

Hitto että Refuge veti kovan keikan Headbanger's Open Airissa eilen. Jos joku löytää settilistan sieltä niin linkittäkää tänne. Alan kai vihdoin innostua tästä bändistä, meni vuosia etten vaan tajunnut mutta just nuo Refuge-aikakauden levyt ainaki alkaa toimia vähitellen.

Edit: Tuo keikka oli näemmä nimellä "Rage meets Refuge".
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: RAGE & Refuge

Post by Jussi »

Nuo Refugen biisit on varmaankin olleet aikalailla samoja kuin vuosi sittenkin, alla?
mie wrote:Mutta eikö tässä tullut vielä Refugesta lätistyä tälle kesää? Ihan mahtava keikka oli Sweden Rockissa viime kuussa! Harvoin osaa 11 biisin setin noin hyvin ulkoa, mitä siellä :D ainoastaan tuon Perfect Manin Death In The Afternoonin olisin vaihtanut 1993 Raw Caressiin, vaikka olihan sitä Missing Linkiltä valintoja jo runsaahkosti.

Wagnerilla, Chrisillä ja Mannilla oli kaikilla nähtävän hauskaa soittaa ja suht harvalukuinen telttalavan yleisö osasi arvostaa. Vain faneja paikalla; väljyydestä oli myös hyötyä, kun eikun aina hakemaan uusi tuoppi teltan omalta tiskiltä & takaisin etualalle hoilaamaan! Leppoisasti ja ryysäämäti.
Tätä en taas odottanut, että ovat saaneet Frontiersilta sopparinkin! Luulin että tyytyvät soittamaan vain vanhoja biisejä livenä, mutta hyvähän se on saada Manni Schmidt taas biisintekoon:
Frontiers Records wrote: Refuge sign record deal with Frontiers Records

The German Powermetal band REFUGE around Metal icon Peter “Peavy” Wagner has recently signed a record deal with the Italian label Frontiers Records.
The Herne-based REFUGE, which consists of Manni Schmidt (guitars), Christos Efthimiadis (drums) and frontman/bassplayer Peavy Wagner, is the 1987 – 1994 line up of the German Metal institution RAGE. The former RAGE-members have teamed up again at the end of 2014 under the name REFUGE to play the old RAGE songs from their common time. What started out as a fun project, has since evolved into a very special band.
REFUGE-guitarist Manni Schmidt says: “When we played at a number of festivals last summer, we instantly realized that the chemistry was back. The shows worked out great and very naturally, there were ideas for new songs that we wanted to hold, because we liked them so much. Somehow the guys from Frontiers have heard about this and they offered us a deal. Peavy, Efthi and I are very thrilled to say that there will be a record released full of brand new songs by our band REFUGE!”
Frontman Peavy Wagner also points out that releasing a new album with REFUGE won’t clash with his other band RAGE: “REFUGE and RAGE are two different bands now. With REFUGE, we are able to play songs of the old era that have never found their way to a setlist of a RAGE-show. REFUGE also consists of different musicians – except me – who have different ideas and a different vibe. REFUGE is more like old school …. The fans will find out latest when they will hold the new REFUGE album in their hands.” About the signing with Frontiers Music Peavy says: “The members of REFUGE are looking very much forward to working with such a reknowned label as Frontiers Music. The company’s roster is impressive and for all I know, Mario, Serafino and their crew are behind the band to a 100%. I can’t wait to start working with them.”
Mario de Riso, Marketing Director of Frontiers Music ads: “We are very happy to welcome REFUGE on our label. Since we are all fans of the “old” RAGE, we are particularly glad about the fact, that the band with the line – up from back then is a part of the Frontiers family now and we look forward to our future cooperation.”
Rasulo
Posts: 61
Joined: Fri Apr 24, 2009 7:36 pm

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Rasulo »

Jussi wrote:Back In Timesta piti ihan tarkistaa, ettenkö ole sitä muka kuullut noilla 2006 Nosturin ja 2009 Jalometallin keikoilla, mutta en; jälkimmäistä settiä ei edes setlist.fm:ssä ollut niin lisäsin sitä nyt miten sen vuoden rapsasta (tai siitä huolimatta) muistin. Ihan kuin olisin kuitenkin hoilannut Suicidea siellä?
Vanhaan palaten, ei kuultu Jalometallissa kumpaakaan biisiä. 2009 olin melko pettynyt keikan settiin, koska Smolskin ajan Ragen levyt eivät olleet minulla hallussa Unitya lukuun ottamatta. Ihmetytti, että miten noin pitkän linjan bändi voikin korostaa niin paljon uudempaa tuotantoa, kun historiasta olisi poimittavissa vaikka kuinka monta helmeä. Vaan ilmeisesti Ragella ei ole yhtä hittilevyä, joka olisi myynyt ylivoimaisesti muita enemmän, ellei Black in Mind?

Mutta asiaan. Hankin lopulta kuunteluun The Devil Strikes Againin. Kiireettömyyteni tarttua siihen johtui kai My Way-EP:n tarjoamasta laimeasta pettymyksestä. Ensimmäinen kuuntelu ei saanut viisaria värähtämään kuin avauskaksikon osalta. Albumilla My Way kuulostaa olevan oikealla paikallaan, vaikka EP:n nimikkokappaleeksi sen potku ei riittänyt. Levyn audioilme oli pettymys. Rage oli olevinaan niin rässiä, niin rässiä... En heti kuullut suurempaa eroa edelliseen, niin ikään raskaaseen levyyn, 21:een. Mutta useamman kuuntelun jälkeen alkoi nyanssit erottua. Biiseissä on melodiaa ja muutenkin perinteistä ragemaista meininkiä. Muutama kitarariffi on niin tutun kuuloinen, että Marcos taitaa iskeä niillä silmää vanhoille faneille. Peavyn laulumelodiat ovat vahvoja, jopa aluksi hölmöltä kuulostanut Deaf, Dumb and Blind nostaa nyt hymyn huulille positiivisesti. Harmi vain, että soundeilla on pilattu muuten hyvää levyä. Olisivat miksanneet edes pari kipaletta rohkeasti back to (early) 90s-meiningillä. Koska siitähän tässä on kyse, perkele!

Joka tapauksessa levy on vahvasti plussan puolella ja tästä on hyvä jatkaa. Ehkä Refugen levyllä saadaan kuulla hyvin tuotettuja puhtaita vokaaleja ja ehkä peräti Peavyn falsettia. ;)
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again (10.6.2016)

Post by Jussi »

^ Oleks kuullut noita bonusbiisejä? Kuten arvioon kirjoitin kesällä, niin niissä on ainakin erilainen soundi, vaikken ole varma onko nekään sellaisella '(early) 90s-meiningillä' mitä tarkoitit :?

Ja samaa mieltä olin siinä, varmasti viittauksenomaisiksi meinattu nuo tutut riffit ja melodiat.

Heh, ite en falsetti-Peavya kyllä kaipaa takaisin... Reflections Of a Shadowia kun kuuntelin tuossa viikonloppuna ja mietin, miten se on samalla varmaankin progressiivisin ysäri-Rage [esim. Flowers That Fade In My Hand], mutta samalla jäähyväiset noille korkeimmille kiekumisille [That's Human Bondage] mitä 2 edellisellä saatiin vielä aika lailla.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Jussi »

Tänään Nosturissa ja väliin jää :| kertokaa sitten miten rundi alkoi & setti oli? Toivottavasti löytää loppujen lopuksi yleisöä kuitenkin paikalle, vaikka haasteita on käsittääkseni ollut lipunmyynnissä.

No, paikallepääsyn pettymystä lieventämään päätin sitten lähteä jo kertaalleen dumaamaani Ruhrpott Metal Meetingiin parin kaverin mukaan, jossa on kuunvaihteessa Rage-Refuge -yhteisveto. Myös se auttoi, että Blind Guardian aikoo jatkaa jenkkirundilta tuttua 1995 Imaginations From The Other Siden kokonaansoittamista ja onhan tuolla Oberhausenissa Iced Earthkin :)

edit: oma apu paras apu & Elmun baariin siirretty eilen...

Mutta saamari: toivottavasti Shadow Out Of Time (jäin kovasti kaipaamaan helmikuussa muiden '95-biisien kylkeen), From The Cradle To The Grave & GREAT OLD ONES on setissä sassanmaallakin parin vkon päästä, vaikka reilun h setti on tosiaan tuo tuplabändiveto.. Medicine ja Under Control kunnon ylläreitä ja 'Ween-lämppäyksestä pidetty End Of All Days & Back In Time -helmet, hienoa!
heraklos
Posts: 1843
Joined: Mon Mar 22, 2004 5:37 pm
Location: Tampere, Hervanta

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by heraklos »

Ihmetytti eilen keikalla yleisön vähäinen määrä. Huonohkossa kelissä matkattiin Tampereelta Helsinkiin. Yllätys olikin melkoinen, kun keikka olikin alakerran baarissa. Mitvit? Keikalla oli ehkä 50 - 100 ihmistä, joskin tuo 100 tuntuu jo liioiteltulta. Ragen keikka oli itsessään hyvä ja viihdyttävä. Tuli ostettua Ragen paitakin: oli niin hieno kuva siinä paidassa! :)

Ehdin jo keikan alkuun kunnolla innostua, kun Peavy sanoi, että tänään soitetaan vanhempaakin materiaalia. Oletin, että tuo lausunto olisi tarkoittanut enemmän biisejä vanhemmilta levyiltä. No, tuli sentään Down By Law. The Missing Linkiltä olisin toivonut esim. Firestormia, Neverstormia taikka Who Dares -kappaletta. No, tuli sentään The Pit and the Pendulum. Toki levyjä Rage on tehnyt hiton paljon, niin on siinä sitten hankalaa settiä koostaa.

Itseäni ei olisi haitannut yhtään, vaikka setti olisi koostunut suurimmaksi osaksi Execution Guaranteedista aina The Missing Link -levyn aikaisiin biiseihin. Vaikka tuo yleisön määrä oli Peavynkin mielestä katastrofi, niin bändi silti näytti ainakin nauttivan soittamisesta. Kitaristi ainakin näytti iloista naamaa koko keikan ajan. Ammattimaista toimintaa bändiltä, vaikka varmasti potutti yleisän vähäinen määrä.

Olisikohan Ragen kannattanut koettaa panostaa kunnon lämppäreihin? Tuli vain mieleen se Ragen ja Freedom Callin Nosturin yhteiskeikka vuosien takaa, jolloin yleisöä oli kivasti paikalla. Espanjalainen Sober oli aivan outo bändi entuudestaan. Hyvä yritys bändillä oli, mutta jotenkin biisit aina lässähtivät hyvän alun jälkeen. Espanjankielinen laulukin tuntui hieman hassulta.
Asamael
Posts: 428
Joined: Mon May 31, 2004 5:27 pm
Location: Tampere
Contact:

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Asamael »

heraklos wrote:Ihmetytti eilen keikalla yleisön vähäinen määrä...
Omat (teko)syyt Top4:

1. Lauantaina Spiritus Mortis livenä about kuuden vuoden tauon jälkeen (ja on siellä jotain muutakin heviä) Nosturissa, ei sitä koko ajan jaksa Helsingissä ravata.
2. Klassinen "viikkokeikka"-perustelu
3. Rage tuli jo alkuvuodesta nähtyä
4: Neverheard (eli siis surkea) lämppäri, mikä vitun Sober? Huono nimikin vielä.
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Jussi »

^ oliko tuo lämppäri jommankumman uuden jäsenen sisältävä myös? Tällainen mielikuva on. Mutta joo, olihan se Freedom Call 'special guestina' tosiaan hieman eri tason kumppani Nosturissa silloin maaliskuussa 2005 :P
heraklos wrote:Itseäni ei olisi haitannut yhtään, vaikka setti olisi koostunut suurimmaksi osaksi Execution Guaranteedista aina The Missing Link -levyn aikaisiin biiseihin.
Ragellahan ei tuossa olisi paljoa järkeä, kun Refuge soittaa niitä seuraavasta, '88 Perfect Manista juuri tuohon The Missing Linkiin asti yksinomaan :idea: Eli sun kannattaa etsiytyä kans Refugen keikalle myös.

edit: omat tekosyyt unohtui: arkikeikka/Oulu-Hki km:t/työt -split, nähty kans helmikuussa Helloweenin kans + meen nyt tuonne Turbinenhalleen sitten BG:n ja IE:n (ja Saxonin mutta eihän niitä jaksa) kera.
Metalliluola
Posts: 171
Joined: Thu Jan 22, 2015 8:51 am

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Metalliluola »

Raporttia ja kuvia torstailta. Yleisöä oli todellakin hävettävän vähän vaikka paikalle saapuneet olivatkin hyvin menossa mukana:

http://metalliluola.fi/the-devil-tours- ... 0-11-2016/
Stårmbringer
Posts: 731
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:43 pm
Location: vaasa / Mustasaari

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Stårmbringer »

Jos jollakulla on tuplakappaleet tai muuten vaan haluaisi myydä Perfect Man ja Recflections of a Shadow CD versiot niin ostaisin mielelläni. Toki vaihto onnistuu.
Deathrace King
Posts: 385
Joined: Fri Sep 13, 2002 5:17 pm
Location: Helsinki

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Deathrace King »

heraklos wrote:Ihmetytti eilen keikalla yleisön vähäinen määrä. Huonohkossa kelissä matkattiin Tampereelta Helsinkiin. Yllätys olikin melkoinen, kun keikka olikin alakerran baarissa. Mitvit? Keikalla oli ehkä 50 - 100 ihmistä, joskin tuo 100 tuntuu jo liioiteltulta. Ragen keikka oli itsessään hyvä ja viihdyttävä.
En harmikseni päässyt tulemaan paikalle. Ragehan kävi vasta Suomessa Helloweenin lämppärinä, ja heitti parikin keikkaa, joten varmasti iso syy oli tämä vähäiseen yleisömäärään. Toinen syy oli toki että keikka oli arkena. Kolmantena uusin levy oli ainakin itselleni pettymys. Ehkä bändin miehistönvaihdokset vaikuttivat myös vähän, olihan Smolski täysin virtuoosi kitaristi. Hyvä oli kyllä uusikin jannu, kun sen Helloweenin lämppärinä näin.

Eihän Rage koskaan syystä tai toisesta ole Suomessa saanut minkäänlaista suosiota. Eipä sitä ole pahemmin tänne kyllä taidettu markkinoidakaan. Harva edes täällä tietää tästä loistavasta bändistä. Siellä Helloweenin keikalla oli muuten mukava nähdä, miten yleisö oli hienosti messissä Ragen aikana. Aika harvoin näkee sellaista vastaanottoa lämppärille ja sekin oli viikkokeikka.
Stårmbringer
Posts: 731
Joined: Fri Feb 17, 2006 5:43 pm
Location: vaasa / Mustasaari

Re: Rage - The Devil Strikes Again

Post by Stårmbringer »

Deathrace King wrote:
heraklos wrote:Ihmetytti eilen keikalla yleisön vähäinen määrä. Huonohkossa kelissä matkattiin Tampereelta Helsinkiin. Yllätys olikin melkoinen, kun keikka olikin alakerran baarissa. Mitvit? Keikalla oli ehkä 50 - 100 ihmistä, joskin tuo 100 tuntuu jo liioiteltulta. Ragen keikka oli itsessään hyvä ja viihdyttävä.
En harmikseni päässyt tulemaan paikalle. Ragehan kävi vasta Suomessa Helloweenin lämppärinä, ja heitti parikin keikkaa, joten varmasti iso syy oli tämä vähäiseen yleisömäärään. Toinen syy oli toki että keikka oli arkena. Kolmantena uusin levy oli ainakin itselleni pettymys. Ehkä bändin miehistönvaihdokset vaikuttivat myös vähän, olihan Smolski täysin virtuoosi kitaristi. Hyvä oli kyllä uusikin jannu, kun sen Helloweenin lämppärinä näin.

Eihän Rage koskaan syystä tai toisesta ole Suomessa saanut minkäänlaista suosiota. Eipä sitä ole pahemmin tänne kyllä taidettu markkinoidakaan. Harva edes täällä tietää tästä loistavasta bändistä. Siellä Helloweenin keikalla oli muuten mukava nähdä, miten yleisö oli hienosti messissä Ragen aikana. Aika harvoin näkee sellaista vastaanottoa lämppärille ja sekin oli viikkokeikka.
Olisi ollut mukava päästä tuolle keikalle. Vuodesta 1988 bändiä olen fanittanut. Tuossa kyselin noiden kahden albumin perään ja monessakaan levykaupassa ei noita edes yhtä ole hyllyssä. Roikkuvatko vaan listoilla muttei edes saada toimitettua jos tilaa? Cd versiot paljon harvinaisempia ilmeisesti alkupään tuotannosta kuin Lp levyt? Eka keikka joka tullut nähtyä oli Giants of rock hämeenlinnassa. Rageltahan nuo kotisivuilta sais tilattua. En tiedä onko kukaan muu samaa mieltä että Reflections of a Shadow on helvetin hyvä levy? Mulle Manni on se oikea Rage kitaristi. Moni muu on parempi varmaan, mutta se soiton rentous ja tyyli vaan on hiton mielyttävä!
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage meets Refuge

Post by Jussi »

^ kyllä Reflections on ainakin mulle tärkeä levy; oli kai ensimmäisten joukossa siunatun Trappedin kanssa, mitä boxman.fi:stä tilasin kirjastosta kuultujen End Of All Daysin ja tuolloin tuoreen XIII:n jälkeen, silloin kun Noisen alkuperäisiä painoksia vielä vuosituhannen vaihteen alla sai. Paras oikeastaan siihenastisista Rageista mulle, 1989 edeltäjä-Secrets on liian 'hit & miss' + Peavy harrastaa vielä niitä Perfect Manin falsetteja turhan tiuhaan.. Sellainen hauska erikoisuus tässä '90 lätyssä on, miten ensikuulemasta saakka yksi parhaista biiseistä (nimikappaleen & Dustin kanssa), Faith on toinen CD-bonus :shock: toinen sellainen, Wild Seed taas on sitä b-puolikuraa kuten sellaisten pitääkin.

Apropoo, samalla kirjoittaa tähän muistiin kk takaisesta keikasta viikonloppufestareilla Düsseldorfin lähiössä. Sen piti tosiaan olla "RAGE meets REFUGE", mutta siinä kun metalmarket-myyntihallin ohi mentiin pienemmän lavan huoneeseen, niin Chris oli ulkokamppeissa lavalla kertomassa ettei pysty soittamaan tänään. Tiedä sitten miksi, saksantaidot on luokkaa lastentarhalainen, mutta jotkut paikalliset sedät veuhtoivat takana huumorilla "geld zurück!" -huutoja eli rahat takas :D Manni sentään tuli sitten keikan puolivälissä ensin trioremmiin (Luckyn pysyessä siis rumpalina) ja lopuksi soittivat kahdella kitaralla, pitkästä aikaa. Harmi kun etenkin Great Old Ones & myös Deep In The Blackest Hole olivat saaneet monoa tämän kiertueen normisetistä, mutta mieluustihan sitä toista kertaa herr Schmidtin lavalla näki, ei siinä. Setti meni jotensakin näin, en ihan tarkkaan välttis muista :P
Rage @ Ruhrpott Metal Meeting, Turbinenhalle Oberhausen 3.12.2016 wrote: The Devil Strikes Again
Until I Die
From The Cradle To The Grave
End Of All Days
Back In Time
-------- Manni Schmidt kitaraan
Medicine
The Pit And The Pendulum
Solitary Man
The Missing Link
Refuge
-------- encore kahdella kitaristilla
Don't Fear The Winter
Higher Than The Sky
Jussi
Posts: 10657
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: Rage - Seasons Of The Black

Post by Jussi »

Rage release new studio album »Seasons Of The Black« in July

The creativity and productivity of the German heavy metal trio RAGE seems to have no limits. Only 14 months after the successful “The Devil Strikes Again” neckbreaker, RAGE deliver their new, 23rd studio album called “Seasons Of The Black”, which will be released on July 28th!

The stylistic connection between “The Devil Strikes Again” and “Seasons Of The Black” is also visually reflected in the artwork, once again created by graphic artist Karim König.

The title song ‘Seasons Of The Black’ will be the opener of the 11 track-album.

“Seasons Of The Black” was recorded in February / March 2017 at Megafon Studios (Burscheid, Germany) and at Soundchaser Studios (Zandhoven, Belgium). Its production was handled by RAGE, whilst the renowned Dan Swanö (MARDUK, OPETH, KATATONIA) took care of the mix and mastering at Unisound Studios (Grefrath, Germany).

RAGE – Live 2017

29.04. E Oviedo – Discoteca Sir Laurens
05.05. S Stockholm – Pub Anchor
06.05. N Oslo – Hard Rock Cafe
07.05. S Gothenburg – Sticky Fingers
12.05. I Borgo Priolo (Pavia) – Rockland Festival
03.06. D Eichstätt – Open Air am Berg
10.06. D Starnberg – Food Rock Festival, Schlossberghalle
17.06. D Duisburg – Rage Against Racism (RAGE meets REFUGE)
29.06. D Gardelegen – Metal Frenzy
02.07. E Barcelona – Rock Fest
06.07. D Ballenstedt – Rock Harz Open Air
16.07. CZ Vizovice – Masters of Rock
21.07. UA Ternopil – Faine Misto Festival
03.-05.08. D Wacken – Wacken Open Air
10.08. E Villena – Leyendas Del Rock
12.08. B Kortrijk – Alcatraz Festival
13.08. D Königs Wusterhausen – Zombie Rock Festival
02.09. D Dormagen – Zons Rockt (RAGE meets REFUGE)
23.12. D Burglengenfeld – VAZ, X-Mas Dynamite Night
Post Reply