Tuska 2015 järjestetään pe 26.6. - su 28.6.

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
Heinrich von Totschlag
Posts: 736
Joined: Sun Jul 27, 2003 8:13 pm
Location: Hauptstadt Höllesinki

Tuska 2015 järjestetään pe 26.6. - su 28.6.

Post by Heinrich von Totschlag »

Tätä ei jostain kumman syystä ole tänne vielä liimailtu:
Tuska wrote: Tuska-organisaatiossa muutoksia - ja ensi kesän festivaaliajankohta julki

Syksyn myötä Tuska-organisaatiossa tapahtuu johtajavaihdos: Finnish Metal Eventsiä viimeiset viisi vuotta liidannut Hanna Kuosmanen on loppukesästä irtisanoutunut toimitusjohtajan pestistä ja jättää hevihommat näissä merkeissä 30.9.2014. ”Nyt on aika kääntää se vähemmän tinnittävä korva uusille sävelille ja antaa Eventsin vetovastuu uusiin, mutta kokeneisiin käsiin”, summaa Kuosmanen hymyillen.

Kuosmasen seuraajana Eventsin puikkoihin hyppää pitkän linjan klubipromoottori ja rautainen Elmu-vaikuttaja Eeka Mäkynen, jonka agendassa on mm. tulevaisuudessa kehittää Tuskan ohella myös Eventsin erilliskeikkatoimintaa. "Leikkasin tukan ja menin oikeisiin töihin", kommentoi Nosturin entinen rastatukka.

Tuskan promoottorina jatkava Jouni Markkanen kommentoi Eekan liittymistä tuotantovahvuuteen seuraavasti: ”Saamme joukkojemme johtoon alan rautaisen ammattilaisen, jolta ei visoita puutu - odotan innolla tositoimiin pääsemistä. Hannalle iso kiitos kuluneista vuosista!"

Tuotantopuolella Tuskan ja muiden keikkojen suhteen vaikuttavat edelleen projektituottaja Marko Nikander ja vanhempainvapaalta alkuvuodesta palaava tuottaja-tiedottaja Niklas Nuppola.

Seuraavaa Tuskaa juhlistetaan kuitenkin tuttuun tapaan taas juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna eli pe 26.6. - su 28.6.2015. Ohjelmasuunnittelu käy jo kuumana ja ensimmäiset esiintyjät julkaistaan sekä suosittu, erikoishintainen ”talvilippuerä” tulee jälleen myyntiin lokakuussa 2014.

Lisää festivaali-infoa piakkoin mm. näissä kanavissa:

http://www.tuska-festival.fi | http://www.facebook.com/TuskaOpenAir | twitter.com/tuskafestival
Festaripäivien julkistaminen on hyvä asia, kun tuolle näin vanhemmalla iällä pitää raivata kalenteriin.

Tuohon henkilövaihdokseen en osaakaan sitten sanoa yhtään mitään. Nosturin tarjonta on viime aikoina kaukana tyydyttävästä, mutta koko projektin vetäjää tässä vaihdettiin eikä promoottoria.

Lykkyä pyttyyn tämän erilliskeikkatoiminnan kanssa, porukkaa tuntuu vaan tuulien taas käännyttyä olevan keikoilla koko ajan vähemmän ja vähemmän.
SuoYlimys
Posts: 455
Joined: Wed Apr 27, 2005 10:23 am
Location: Helsinki

Re: Tuska 2015 järjestetään pe 26.6. - su 28.6.

Post by SuoYlimys »

Lokakuussa pitäisi tulla erikoishintaiset ennakkoliput myyntiin, mutta eipä ole lippuja sen kummemin kuin ensimmäistäkään artistikiinnitystä kuulunut. Vielähän tässä on toki lähes puolet kuusta jäljellä. Toivottavasti saavat ensi vuodellekin kasattua edes lähes yhtä kovan kattauksen kuin tänä vuonna oli.
Post Reply