No, en tietenkään tarkoittanut että tuo kaikkien tapauksessa dokaamisesta johtuisi, mutta aika harvoin menee isompia festareita niin, että kukaan ei syyttäisi ruokaa huonosta olostaan. Tuskin tuo suomalainen hygienia edes festariolosuhteissa nykypäivänä pääsee mättämään niin pahasti, että joka kekkereissä jaellaan salmonellaa ja jallajallaa. Toki kaikki on mahdollista, mutta toisaalta tuollaisessa ryysiksessä ei tarvita kuin yksi sairastunut ihminen hiukan nojailemaan muihin ja laulamaan mukana niin että räkä lentää, ja johan alkaa tauti levitä, siihen ei välttämättä tarvita ala-arvoista ruokaa.Sir Juzzi wrote:Pidän tätä myötä melko todennäköisenä että juurikin siitä spydäristä se tuli. Naperolle fyi, että olin Tuskassa yhden päivän, kuskina joten en dokannut, ja bajamajakeikan jälkeen puhdistin käteni asiaankuuluvalla kosteuspyyhkeellä, joten valitettavasti ruoka tuntuisi jäävän todennäköisimmäksi vaihtoehdoksi ruokamyrkytykselle.
Ja jos se niissä ruuissa jostain tulee, niin itse 70-asteista spydäriä tai kebabia todennäköisempi taudin lähde on se ihanan tuore "salaatti" sinä vierellä. Kun kunnon karnivoorin tapaan nakkaa sen huitsin kuikkaan ja syö vain pätötehon, niin eipä pääse kostea turaus yleensä yllättämään.