Tuskan jälkeinen tuska

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
Koskenkorvasieni
Posts: 1133
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:56 am
Location: Pohjois-Espoo

Tuskan jälkeinen tuska

Post by Koskenkorvasieni »

Tässä, kun olo on vieläkin hieman epävakaa, suussa maistuu lukuisista hampaiden pesuista huolimatta vieläkin vähän kakka ja just äsken tuli ammuttua lähes koko sisuskalusto perseen kautta nesteenä pihalle, niin ajattelinpahan vaan kysyä, että onko siellä bittiavaruudessa kohtalotovereita, joilla Tuskan jälkeinen tuska tuppaa kestämään yhtä pitkään, kuin itse festari?
Herzeleid

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Herzeleid »

Ei kyllä vieläkään olla toivuttu. :D Kolmen päivän läträys tuntuu vieläki. Töihin pitäis valua varsinaisten bronttosaurusten yön jäljiltä. Huomiseksi toivottavasti jo kunnossa.
Smoke
Posts: 5
Joined: Wed Nov 06, 2002 9:13 am
Location: Iisalmi

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Smoke »

Kyllä itellä 3 päivän törpöttely tuntuu monesti vielä kolmantenakin toipumispäivänä sellaisena väsymyksenä. Pari yötä on aika vakio, mikä menee liskoillessa jne. Kyllä se valitettavasti alkaa nyt reilun 30v iässä painamaan tuo tenuaminen. Kestää toipuminen TUSKAllisen pitkään!
JHell
Posts: 87
Joined: Sun Feb 22, 2009 8:46 am
Location: Espoo

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by JHell »

On. Tuskaista on ollut. Ehkä ensi yönä sais jo jotenkin nukuttua, kun toi niskakipu alkas helpottaa ja ruoka maistua... huoh
Lane
Posts: 287
Joined: Mon Sep 09, 2002 1:40 pm
Location: Where the slime lives
Contact:

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Lane »

Univelkaa on rutkasti, kun ei ole saanut nukuttua. Ensinnäkin jäätävä hiki, toiseksi kämpässä +30 astetta. Toki se kohmelokin siellä kummittelee. Jouduin perumaan tämän päiväisen töihin menon, kun en eilen uskaltanut tarttua autonrattiin, että pääsisi kotiin päin. No, eipä tämä mene ohi kuin odottelemalla.
Kavonen

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Kavonen »

Onhan tässä aika hirveä olo edelleen. En käsittääkseni syönyt koko viikonlopun aikana mitään muuta kuin pätkän banaania, ja nyt alkuviikosta ei ole juuri edes huvittanut kokeilla syömistä.

Eilinen meni lähinnä nukkuessa/maatessa ja hikoillessa, viime yö lähinnä hikoillessa. Siksi fiilis fillaroida duuniin olikin mitä mainioin. Bonuksena vielä aamusta iltaan ahdistava orastavasti poikki menevä 7 vuoden parisuhde, niin ei tässä nyt maailman mukavin olo ole. Hauskaa oli viikonloppuna, nyt lähinnä oksettaa.
Koskenkorvasieni
Posts: 1133
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:56 am
Location: Pohjois-Espoo

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Koskenkorvasieni »

Kavonen wrote: Bonuksena vielä aamusta iltaan ahdistava orastavasti poikki menevä 7 vuoden parisuhde, niin ei tässä nyt maailman mukavin olo ole. Hauskaa oli viikonloppuna, nyt lähinnä oksettaa.
Kuulostaa tutulta. Itte jouduin maanantaina kauheassa horkassa tappelemaan puhelimessa keittiöfirman kanssa, joka lupasi saada meidän keittiön kuntoon ennen vappua, mutta vieläkin puuttuu 7 kaapin oven kahvaa, lasku kyllä tuli ajallaan ja ilman minkäänlaisia hyvityksiä. Lisätään siihen päälle vielä kesken keittiörempan kylppäristä löytynyt kosteusvaurio, jonka johdosta kylpyhuone on tällä hetkellä täysremontissa ja muistuttaa lähinnä Beirutia, minä, vaimo ja muksu ollaan vaimon vanhemmilla evakossa ja perhe kolmatta kuukautta hajoamisen partaalla, niin eipä tosiaankaan eilen paljoa naurattanut tuskanhiki otsalla kärvistellessä. Tänään sentään pääsin duuniin lepäämään, jaffaa menee litratolkulla ja tuskanhiki on edelleen otsalla. Mutta hauskat festarit oli! :D
Talos
Posts: 553
Joined: Wed Mar 26, 2003 7:03 pm
Location: Rauma/Turku

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Talos »

Muuten en onneksi pahemmin rapulaa kärsi mutta rännin jälkeen menee usein parikin yötä vaihtolämpöisten kanssa. Pientä hikeä pukkaa jatkuvasti eikä johdu vain ulkona olevasta helteestä.
Viiltäjä-Julle
Posts: 33
Joined: Mon Feb 07, 2005 8:40 pm
Location: Hellsinki

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Viiltäjä-Julle »

Eihän tuo Tuskan 3 päivää helteessä lotraamista vielä ole kuin osa kokonaisuudesta. Kun siihen alle on tissutellut terasseilla viikon alle, niin alkaa toleranssi olemaan kohdallaan. Vähän ihmettelenkin ettei G. Reaper vieraillut maanantaina normaaliin lupsakkaaseen tapaansa. Välillä kyllä tuntui viikonloppuna siltä, että jokainen nautittu olut tuli suoraan otsasta pihalle helteessä samoillessa.

No, onneksi on heinäkuu ja etätyönä voi hoitaa kaikki duuniin liittyvät hölmöilyt, jos vaikka nyt jostain syystä kankkusta pukkaisi. Ei tässä vielä tänäänkään jaksaisi Naisten Kymppiä juosta. Hyvä että jaksaa toisella korvalla katsella tätä ruutua.
LRZ
Posts: 490
Joined: Sat Jan 10, 2004 7:15 pm
Location: Espoo

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by LRZ »

Kyllä vieläkin maistuu paska suussa ja olo on ihan uskomattoman heikko. Eilen pääsin sängystä vasta viiden jälkeen, kun siihen asti tuntui, että kaikki syöty tulee ylös, jos uskaltaa nousta. Joka paikkaan sattuu eikä syödäkään ole kunnolla pystynyt. Ehkä tämä vielä tästä...
Kavonen

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Kavonen »

Tietty porukkahan lähti heti eilen Tuskan jälkeen suoraan Metal Campiin. Ei saatana mikä ajatus. Päälle vähintään viikko lisää tenutusta jossain ampiaisten seassa..en ole hirveästi kokenut kuolemanpelkoa, mutta tuollainen ajatus hieman herättää sitä.
Dead Man
Posts: 1032
Joined: Mon May 26, 2003 5:58 pm
Location: Limbus Helsinki, spiritual Parkano

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Dead Man »

Meikällä on kyllä aina onnistunut tuon paskaliman suusta poistuminen sillä että on kiskonut purkillisen piimää krapulapäivänä. Voi olla toki yksilöllistä.
Pagan Fears
Posts: 1448
Joined: Thu Nov 03, 2005 3:33 pm
Location: Lahti

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Pagan Fears »

Onneksi Tuska ei ole kuin kerran vuodessa. Kyllähän tuo kolmen päivän juominen tuntuu ihan mukavasti vieläkin, vaikka koitinkin vetää aika tissuttelu-linjalla. Ei alkoholia ainakaan ennen ensi perjantaita, joku Ruissiin lähtö ei ole kyllä ihan ensinmäisenä mielessä.
TheFallenOne

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by TheFallenOne »

Oma ränni alkoi jo juhannusperjantaina, oli loma ja hyvät kelit kivaan väliin :)
LRZ
Posts: 490
Joined: Sat Jan 10, 2004 7:15 pm
Location: Espoo

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by LRZ »

Ei siinä itselläkään ollut kuin yksi täysin selvä välipäivä. Ehkä tämä olo johtuu siitä, tosin samanlaista herätessä ensimmäinen olut-linjaa ei kyllä koko puoltatoista viikkoa tullut harrastettua. Vain juhannusviikonloppu ja Tuska-viikonloppu.
Dime
Posts: 766
Joined: Fri Mar 16, 2007 1:22 pm
Location: Turku

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Dime »

Ei kyllä enää pysty näitä kolmen päivän rännejä vetämään kuin kerran vuodessa, eli Tuskassa. Olo on ollut aivan jäätävä, ja sitä ei ole helpottanut tippaakaan ilmiselvästi Maanantaina saatu lämpöhalvaus. Nyt on illan aikana alkanut vihdoin elämä voittamaan ja täytyy sanoa että yllättävän helpolla tässä kuitenkin loppupeleissä päästiin. Odotukset olivat sen suuntaisia että hyvä jos Keskiviikkona jo kaukaisesti muistuttaisi ihmistä. Eipä siinä mitään, ensi Perjantaina ja Lauantaina sitten beach futis Yyterissä, vahvan humalatilan säestämänä tietty.
Bacchus
Posts: 30
Joined: Tue Feb 24, 2004 11:23 am

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Bacchus »

Kai tässä alkaa itekkin vanhenemaan, kun vasta tänään on alkanu tuo olo olemaan sellanen suht normaali. Viinankin kanssa tuli tänä vuonna Tuskassa pelleiltyä aiempaa vähemmän, mutta painaiskohan tuolla viellä juhannusviikonlopun Nummireissu taustalla? Vähän rankkaa tää alkaa olemaan kahta festariviikonloppua putkeen vetelemään kun mittarissakin on seuraavaksi tulossa 40, mutta eiköhän sitä taas ens vuonna lähetä yrittämään. ;) Kuka muuten on väittäny, että dinosaurukset on kuollu sukupuuttoon, tossahan just oli kahtena yönä sängyn alla sellanen saatanan Jurassic Park ettei paremmasta väliä!
Zarok
Posts: 349
Joined: Thu May 29, 2003 8:14 pm
Location: Tampere
Contact:

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Zarok »

Oma tuskan jälkeinen tuska onkin vähän erilaista teemaa kun tässä topikissa, en meinaan juonut koko viikonlopun aikana tippaakaan viinaa. Ainoana miinuspuolina on täysin paskana oleva selkä lattialla nukkumisesta/seisoskelusta sekä jalat siitä ravaamisesta ja seisoskelusta. Helpolla pääsee kun selvistelee :)
Ticelon
Posts: 105
Joined: Mon Aug 20, 2007 11:18 pm
Location: Oulu

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Ticelon »

Maanantaina kun heräsin hotellissa, kyyneleet valui poskipieliä pitkin. Seuraavaksi oltiin laattaamassa verta Kampin vessassa, ja edessä odotti 10h ajomatka kuoleman rajamailla ilmastoimattomassa autossa. Lahdessa mittari näytti +30 ja pussi oli suun edessä koko vitun matkan. Tiistaina olisi ollut töitä, mutta nekin piti skipata. Eilen tilanne oli jo parempi, vesi pysyi sisällä ja sain jopa vähän keittoa syötyä. Vasta kun heräsin about tunnin mittaiselta liskodiskolta, jossa minua mm. ammuttiin jalkajousella ja haulikolla, oksennus oli edelleen melko lähellä enkä saanut edes aamupalaa syötyä. Saa nähdä, venyykö tämä vielä neljännelle päivälle, se olisikin jo oma ennätys.

Helmi reissu, tästä on maksettu!
Deleted User 12506

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Deleted User 12506 »

En itse dokannut kuin kaksi päivää aamupuolelle yötä ja selvisin yhdellä liskodiskolla. Se olikin sitten sitäkin pahempi, kun kämpässäni riehuvat poltergeist-demonit ensi töikseen pudottivat taulun seinältä niin että lasia oli ympäri kämppää ja sitten kiusasivat vielä painajaisunilla, joista viimeiseen herätessäni kello näytti 6:06.
Koskenkorvasieni
Posts: 1133
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:56 am
Location: Pohjois-Espoo

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Koskenkorvasieni »

Ticelon wrote:Seuraavaksi oltiin laattaamassa verta Kampin vessassa
Jauts! Toi kuulostaa jo aika pelottavalta! :shock:
donalde
Posts: 72
Joined: Tue Feb 17, 2004 9:05 pm
Location: Helsinki

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by donalde »

Itsellä oli liskodisko ma-ti -välisenä yönä, olossa ei ole ollu päivisin mitään vikaa, ruoka maistui ihan hyvin. En tiedä puskisko vielä jonkinasteista krapulaa, viime yönä juhlalliset 3h yöunta, loppuaika meni pyöriessä ja välillä koneella netissä surffaten. Pää on iloisesti kolmatta päivää kipeä, ei onneksi sisäpuolelta, vaan kalju vaan kärähti, kun olin perjantaina tuskasta tultuani laittanut fiksuna ihmisenä hattuni farkkutakin taskuun (mikähä idea siinäkin oli?)
Sir Juzzi
Posts: 1096
Joined: Thu Jan 22, 2004 12:36 pm

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Sir Juzzi »

Täällä on sen luokan mahatauti etten ole osannut kuvitellakaan mitään näin kauheaa olevan olemassa. Lääkärit arvioivat alustavasti salmonellaa, voi olla muutakin, selviää tarkemmin loppuviikosta. En oikein keksi mitään muuta mistä sen olisin voinut saada kuin Tuskassa nautitusta spydäristä. Toivottavasti joko tauti tai sen aiheuttaja meni kuitenkin väärin.
Pagan Fears
Posts: 1448
Joined: Thu Nov 03, 2005 3:33 pm
Location: Lahti

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by Pagan Fears »

Iski sitten hirveän tappoflunssan päälle. Ilmeisesti kroppa ollut Tuskan takia niin kovilla, että on päässeet perkeleet iskemään. Tuttu juttu kyllä tollaisten ryyppyputkien jälkeeen, mutta jumalauta, että tuntuu tälläisillä helteillä hirveältä olla kuumeessa.
hyrrä
Posts: 644
Joined: Thu Jul 24, 2008 5:01 pm
Location: Helsinki / Turku

Re: Tuskan jälkeinen tuska

Post by hyrrä »

Pagan Fears wrote:Iski sitten hirveän tappoflunssan päälle. Ilmeisesti kroppa ollut Tuskan takia niin kovilla, että on päässeet perkeleet iskemään. Tuttu juttu kyllä tollaisten ryyppyputkien jälkeeen, mutta jumalauta, että tuntuu tälläisillä helteillä hirveältä olla kuumeessa.
Aivan sama täällä. Vielä tätä hikoilupaskaa... YÖÖÖÖR!
Post Reply