1. päivä/2008

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
Raastin

Post by Raastin »

Kyllä, odotukset ovat huikeat. Sanotaas jotain kolmesta omasta "must see" bändistä:

Mokoma : nähty ja toimii mahtavasti aloitusaktina. Saas nähdä miten päälavalla menee.

Kypck : Saas nähdä miten käy, kypckin tahtiin ei voi riehua saatikka sitten laulaa mukana. Täytyy kai vaan seistä ja fiilistellä siperian pakkasen runteleman doomin tahtiin. :)

Carcass : Sweden rock settilista (luultavasti sama kuin tuskassa) olis saanu pitää enemmän biisejä heartworksista ja swansongista. Muuten kelpasi mainiosti. Keep on rotting in the free world! Kippis!
ThePKH
Posts: 146
Joined: Tue Aug 27, 2002 12:20 pm
Location: Jyväskylä

Post by ThePKH »

Ensimmäisen päivän pääasialliset kiinnostuksenkohteeni ovat Amon Amarth ja Carcass. Muitakin mielenkiintoisia löytyy kyllä lavalta koko päivän ajan mutta noi nyt ensimmäisenä. Saa nähdä mikä on olo, olen tässä ollut tiistaista lähtien kuumeesta. Eilen oli melkein koko päivän ihan hyvä olo mutta iltaa kohden taas kuume tuntui nousevan. Joten rauhallisesti vaan ja väh... enemmän viinaa niin homma toiminee. Kaheksalta kaverin luo ja siitä sitten leegioidemme voimalla kohti etelää.
Slobberi
Posts: 29
Joined: Fri Feb 29, 2008 4:24 pm
Location: Pielavesi/Kuopio

Post by Slobberi »

Joo kyllä tässä ollaan jo TUSKAisissa tunnelmissa. Nimittäin matkalla ollaan ja jännitetään jo kumpi peruuttaa Carcass vai Amon Amarth :)
Mut eipä maalailla jeesuksia seinille vaan jatketaan kaatamista! Cheers!

\o/
Anonymous

Post by Anonymous »

Itselleni sattui sikäli hyvin että ne päivän tärkeimmät nimet eli Carcasss,Scourger ja Dimmu soittavat peräkkäin, ja vieläpä sopivasti päivän lopuksi.
Spunkmeyer
Posts: 1436
Joined: Mon Nov 17, 2003 7:59 pm
Location: Helsinki

Post by Spunkmeyer »

Dimmu tulee nähtyä ekaa kertaa. Monta vuotta siihen meni mutta vihdoinkin on se päivä. En vieläkään usko puheita bändin livekunnon paskuudesta ennen kuin näen omin silmin.

Amon Amarthiin olen tänä vuonna tutustunut uudelleen Tuska-keikkaa ajatellen ja bändi kolahti. Aiemmin olin kuullut vain Fate of Nornsin, joka oli tylsä. Tämänpäiväinen lienee kova veto.

Carcassin voisi myös katsastaa vaikken ole juurikaan mokomiin tutustunut. Sama juttu Entombedilla.
Heinrich von Totschlag
Posts: 736
Joined: Sun Jul 27, 2003 8:13 pm
Location: Hauptstadt Höllesinki

Post by Heinrich von Totschlag »

Entooooombeeeed!

Ainii, onhan siellä myös AA. Ja kuulemma joku raatokin.
Idur

Post by Idur »

Kohta kohta. Mokomaan tarkotus ehtiä. Ihana jonotus ensin edessä.
Ja voih, Carcass, Amon Amarth, Dimmu... Prkl, eihän tuossa kerkeä ees kavereitten kanssa seurustella. Aina tuo musiikki pilaa sosiaalisen elämän. :wink:
Hellion.

Post by Hellion. »

Tästä se taas lähtee, kesäduuni alta pois ja jälleen tuskailemaan. Sään puolesta näyttää tänään ihan lupaavalta :)
HassuWraith
Posts: 91
Joined: Mon May 23, 2005 7:41 pm

Post by HassuWraith »

Jees, sää on OK. Hyviä bändejäkin löytyy. Kohta paukkuu duunin ovi ja vuoden kohokohta lähestyy. Tuntuupa kummalta, vasta hetki sittenhän näin tänne kirjoitin ja lähdin Tuskaan 2007...

Nyt kun vielä krapula helpottaa lopullisesti niin pääsee diggailemaan ainakin Amon Amarthia, Carcassia, Entombedia ja Dimmua (toivottavasti on paremmat soundit kuin 2005). KYPCK saattaa myös eksyä näkö- ja kuuloaistin verkostoon.
MartyrForNone
Posts: 589
Joined: Fri Aug 23, 2002 7:03 am
Location: Alppila desolation
Contact:

Post by MartyrForNone »

Kyllähän nuo muut menee, mutta Dimmujen sitkeää suosiota (ja täten Tuska-kiinnitystä) ei vaan jaksa ymmärtää. Johan se syna-BM -trendi meni, c'mon!
Maxim
Imperiumi Crew
Posts: 1863
Joined: Sun Aug 25, 2002 10:05 am

Post by Maxim »

Joo-o, alkaa olla fiilis korkealla (lue: pari olutta takana). Carcassin näkemistä on tullut odotettua liki kaksi vuosikymmentä, joten iltasella saattaa pari onnenkyyneltä tirahtaa. Sinänsä en odota keikalta mitään maailmaa kääntävää a'la parin vuoden takainen Celtic Frost -veto, mulle riittää vaan että tulee vitun hyviä biisejä vitun hyvin vedettynä. Kun vielä pistää päälle aina yhtä loistavan Entombedin - Serpent Speech pitää tulla! - ja Amon Amarthin, en voisi parempaa avausta odottaa.
____________
~ Prepared ~
LordHeikkinen
Posts: 84
Joined: Fri Aug 23, 2002 8:55 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by LordHeikkinen »

Reek Of Putrefactionin alku riittänee... :)

.... tunti ja kaljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
anthares
Posts: 339
Joined: Fri Aug 23, 2002 6:34 am
Location: Helsinki
Contact:

Post by anthares »

Huh! Viime yönä tuli luukutettua reek of putrefactionia aika helvetin huolella. Helvetti kun Genital grinder pärähtää lavalla niin joko kakka tai pissa tulee vaippoihin! Saatampa myös kumota oluen sen kunniaksi kitusiini!
Foen

Post by Foen »

Aloittelut tehty ja kohta lähdetään suuntaamaan estraadia kohti.

Taitaa alkupäivä mennä odotteluks, sillä Carcass ja Dimmu Borgir on ne tän päivän odotuksen kohteet. Mutta kyllä siinä sivussa näkee Amon Amarthin ja parit suomalaiset.
Nigu

Post by Nigu »

CARCASS och ENTOMBED, tack!!!
sirclansman
Grey Eminence
Posts: 543
Joined: Sat Dec 04, 2004 1:55 pm
Location: Hankasalmi
Contact:

Post by sirclansman »

Entombed, todellakin! Tracedawn oli päivän piristävin yllätys, muut sillais perushyviä. Ja Dimmu toimi lopettajana. On niitä nähty Tuska-perstaina huonompiakin headlinereita...
Munkki

Post by Munkki »

Tracedawn ja Carcass oli kovia. Amon Amarth veti uskomattoman hyvän setin, ja oli kyllä ehdottomasti päivän paras esiintyjä... Dimmu Borgir puolestaan oli pienoinen pettymys huonohkon settilistan takia. Koskettimetkin olisivat voineet olla kovemmalla. :roll:
Hellion.

Post by Hellion. »

Bändeistä ei mitään valittamista, ajoittain eivät vain soundit olleet kohdillaan. Huomenna sitten Morbid fukkin' Angel :twisted:
petrutsi

Post by petrutsi »

Amon Amarth oli varmaan päivän kohokohta, hyväntuulista meininkiä ja oli ehkä vielä parempi meno kuin viime marraskuussa kultsalla. Carcass oli hyvä mutta ei erinomainen kuten odotti. Entombed oli Entombed ja siis toimi. Burgerissa ihmetytti kahdet pitkät lavalta poistumiset, pitikö niiden jotain draamankaarta luoda muka? Shagrathille myös ilmeisesti jenkeistä tarttunut yleisön "WANNA HEAR MORE, MOTHERFUCKERS!?"-huutelu mikä oli aika rasittavaa. Ja vaikka pääesintyjä olivatkin niin oli about paskin miksaus koko päivänä..Hyvä setti kuitenkin noin muuten.

Väsy iski eikä jatkomeiningit tänään napannut, myöhäisillan laskuhumala alkaa kolkutella päätään mutta, hitto soikoon, huomenna heti porttien auettua paikalle lauantaina edes kerran kun jo moisen tavoitteen asetin..Morbid Angelia odotellen rasvaista sapuskaa naamaan ja sitten unille. See ya tomorrow!
Last edited by petrutsi on Fri Jun 27, 2008 9:17 pm, edited 3 times in total.
poro

Post by poro »

Sóknardalr wrote:Entombed ja Amon Amarthi kumpainenkin tuli eturivistä nähtyä. Entombed oli jumala ja amon amarth jotain jumalan ja ihmisen väliltä. Gootit ja muut angstipallerot voisivat suksia vittuun eturivin lähistöltä jos eivät ole valmiita kestämään painetta niskassa (vinkvink te kaksi isokokoista, lyhyt hiuksista korsetteihin pukeutunuttu naista)
Ja lapset, painukaa helvettiin jos vain olette katselemassa tuntematonta kvlt bändiä. Isot sedät jos haluaa vähän kerrankin riehua vanhan suosikkibändinsä keikalla niin tehkää nyt saatana tilaa, älkää yrittäkö pönöttää paikallanne, toiseksi jäätte. Kuitenkin.
InsidiousParasite
Posts: 114
Joined: Fri Feb 16, 2007 8:32 pm
Location: Vantaa

Post by InsidiousParasite »

Hyvät soundit päälavalla :) Mokama veti hyvin aluksi, Amon kans ihan jees setin, Carcass oli kunnon tappoa (ainakin neljä ekaa biisiä) kunnes kaverin kamera hävis, loppu meni vähän ohi :< (/msg me jos näkyi Canonin kameraa pyörimäs jalois). Dimmu veti 100x paremmin kuin 3v sitten :) Huomenna jatkuu NOXA:n ja Morbid Angelin kaa :twisted: :twisted:
Roni
Posts: 689
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:25 am
Location: Espoo
Contact:

Post by Roni »

Carcass kärsi vähän turhan huonoista soundeista, mutta Entombed jyräsi kyllä kaiken alleen. Vitun kova keikka.
metallisti
Posts: 100
Joined: Sat Aug 18, 2007 9:11 pm

Post by metallisti »

Alku meni ohi omien kämmäilyjen takia, mutta Amon Amarthista alkaen tuli kaikki katsottua. AA nosti osakkeitaan meikän silmissä, toimi hyvin livenä! Sitten olikin juomatauko, jonka jälkeen Carcassia katsomaan. Eturivistä näki meiningin hyvin ja setti oli hyvä. Hieman ihmetystä herätti osa eturivistön porukkaa, jotka vain tönöttivät paikoillaan - laskee tunnelmaa moinen. Anyway, hienoa oli nähdä raadot lavalla! Pikapikaa Entombedia katsomaan siellä avattiinkin kunnon tykityksellä peli käyntiin; Chief Rebel Angel ja When in Sodom heti kättelyssä! Jossain vaiheessa en saanut enää selvää mikä biisi menossa, mutta odotetuin biisi koitti sitten: Stranger Aeons... Tiukkaa oli meno, eikä ollut ihme, että Demon Burger ei sen jälkeen enää sytyttänyt, etenkin kun tuntuivat keskittyvän uuteen levyyn. Tärkein biisi, eli Maelstrom Mefisto tuli, joten siihen voi olla tyytyväinen. Soundit oli jotenkin tukkoiset. Huomenna päivä uusi.
burned

Post by burned »

Mokomalla oli ihan V.n hyvät saundit!Kursk veti ehkä illan parhaaan tunnelman,Amon Amarth oli jees,paitsi että VOLUMET OLI HUKASSA!Järjestäjä PERRKELE,mikä siinä on ettei hevikeikalla voi vääntää nuppia?
Carcass Tykitti ja Dimmun hyvän tausta huuhailujen
jälkeen tulio käytyä Hirvialtaassa uimasilla kledjut
päällä tietenkin!
No tulihan vedettyä kunnon stressikännit,
JA JOS JOKU ON LÖYTÄNY VANHAN DEFENCEFUND 81 HUPPARIN,ILMOTTAUTUKOON!!!!
Now,back to ped!ja Kalmahiksi kentälle!
wolfborn
Posts: 142
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:24 pm
Location: RMK
Contact:

Post by wolfborn »

Entombed oli ekan päivän parasta antia. Näin noi ekaa kertaa nykykokoonpanolla, ilman toista kitaraa, ja yllättävän hyvin homma toimi. Ehkä jopa paremmin kuin aiemmin. Settilista oli melkoisen mainio.

Carcass oli ihan jees. Ei kuitenkaan niin hyvä, kuin mitä niiden voisi kuvitella olevan. Settilistassa ei juuri valittamista. Symphonies levyltä olisi tietysti voinut soittaa vaikka kaikki veisut.
Post Reply