Stratovarius ja johdannaiset

Raskaamman musiikin keskustelut
Post Reply
JSM
Posts: 694
Joined: Mon Aug 11, 2003 10:58 am
Location: Mundane abode

Post by JSM »

Tolkkihan jotain kirjoitti, että kokeilee Radioheadin mallia, joten en tiedä onko luvassa fyysisiä kopioita kovin äkkiä jos ollenkaan. Tai no onhan siitä vissiin tulossa joku ns. leffaversiokin ja kaiketi ihan fyysisenä kopiona.
Snattu

Post by Snattu »

Kuka tuon draamakuningattaren touhuja ottaa tosissaan. Koko levyn masterin varastaminen" on niin promotouhua vaihteeksi. Varas sattuu sopivasti viemään levyn, johon Tolkki isoon äänen iltalehdessä "TOIVOTTAVASTI EI ROSMO TAJUA ETTÄ SEHÄN ON MUN UUDEN LEVYN MASTERI". Sitten seuraavaksi Tolkki itse alkoi toitottaa että nyt on sitten MASTER THIEF (haha) laittanut jakoon muutaman biisin maistiaisiksi mun uudelta levyltä piraattisivustoille.

Eipä silti että Tolkin touhut mitenkään itseä liikuttaisi.
Silverwing

Post by Silverwing »

Muuten ei kyllä kiinnosta pätkän vertaa, mutta eikös Heikki Pöyhiä lauleskele tässä?
D.Ollar

Post by D.Ollar »

Laulaa ja suht outoa menoa kyllä :)

lainaus Tolkin myspacesta :

"Interesting, the master copy of the _single_ was stolen but the tracks available in torrent sites have been ripped _from the actual album_, as one can see from the metadata (tracks 02, 12 and 15).

Also interesting that "the thief" did not release the whole album (if he'd acquired the whole master copy as it seems, since the tracks indeed seem to be from the actual album) but just three tracks, and with 96 kbps bitrate... Any real thief would've released the whole album and not just a couple of songs, and the quality would've been better.

The songs are btw. ripped with iTunes (Hmm, isn't that majorly a Mac software, and doesn't some musician use Mac as said in his Myspace blog?) and there's some interesting hex code in the Comment section of the songs, something that iTunes automatically adds. Anyone willing to decipher hex, to see if there's ie. username hidden?

Anyway, for me this does sound like really fishy marketing scheme. First telling the tabloids about "stolen master" (headlines = free promotion), then releasing three songs with not-too-good quality to get more headlines. One could've done the marketing honestly, now there's too many things which doesn't add up."
Spunkmeyer
Posts: 1436
Joined: Mon Nov 17, 2003 7:59 pm
Location: Helsinki

Post by Spunkmeyer »

_Miracle_ wrote:Mulle riittää :evil:
Hah, paskat ja vitut. Kuitenkin seuraat myös jatkossa.
Ekan kiven heittäjä
Posts: 193
Joined: Thu Aug 29, 2002 2:15 pm

Post by Ekan kiven heittäjä »

Minkäslainen tämä edellinen Stratovariuksen studiolevy oli edes?
Itse en oikein muista kuin sen yhden videobiisin(?), mikä ei ainakaan kuulostanut yhtään Stratolta edes, eikä kyllä hyvältäkään. Aiemmasta tuotannosta tiedän paljonkin biisejä vaikka yhtään levyäkään en ole omistanut ikinä.
Jotenkin tuon levyn biiseiltä on välttynyt, vaikka itse bändin/Tolkin sekoilulta ei olekaan.
Onkohan tuo aikanaan jättisumman Strato-diilistä maksanut taho saanut hyvin rahoilleen vastinetta?
Westend
Posts: 327
Joined: Tue Apr 20, 2004 11:10 am

Post by Westend »

Miss K oli tässä vasta telkkarissa haastateltavana uuden bändinsä kanssa. En tunnistanut ennenkuin kävin kotisivuilta katsomassa tarkemmin.
mape
Site Admin
Posts: 2761
Joined: Thu Aug 22, 2002 6:39 pm
Location: Espoo
Contact:

Post by mape »

Ekan kiven heittäjä wrote:Onkohan tuo aikanaan jättisumman Strato-diilistä maksanut taho saanut hyvin rahoilleen vastinetta?
Ei mithn väliä, koska koko tahon on jo ajat sitten ostanut vielä paljon isompi taho.
Scandal
Imperiumi Assistant
Posts: 493
Joined: Sat Aug 24, 2002 4:48 pm
Location: Kallio, Helsinki
Contact:

Post by Scandal »

D.Ollar wrote:lainaus Tolkin myspacesta :
Yllättäen ko. viesti on poistettu. Ja yllättäen kun Googlella yrittää nyt etsiä Tolkin mainostamaa torrenttia, se olikin jo ehditty poistaa uploadaajan toimesta. Ja yllättäen samat biisit saa nyt laillisesti Saanan sivuilta ladattua, iTunesilla (samalla versiolla) ripattuina 96 kbps bitratella... Ja ketään ei varmaan yllätä, jos id3-tagin comment-kentässä on tismalleen sama iTunesin yksilöivä rimpsu kuin nettiin "vuotaneissa"?

Olisi vaan suosiolla laittanut samplebiisit laillisesti jakoon, torrenttina tai perinteisesti. Tällaisesta show'sta tulee vain paha maku suuhun päinvastoin kuin "oikeasti laillisten" samplejen kanssa.
jake styles
Posts: 96
Joined: Thu Jul 26, 2007 11:35 am
Location: Vantaa

Post by jake styles »

Ei saatana :D Millonkohan joku Selin/Mäkelä -kaksikko keksii duunata leffan Tolkin urasta? Alkais olee jo kässärin aineksia melkein enemmän ku Nykäsellä.
m.harvilahti

Post by m.harvilahti »

Mikä saa ison miehen taas tekemään tällaista?
Uskooko se tosiaan itseensä ja projektiinsa niin vähän, että pitää taas kusettaa ihmisiä saadakseen julkisuutta?

"Kuulematta paskaa"
JSM
Posts: 694
Joined: Mon Aug 11, 2003 10:58 am
Location: Mundane abode

Post by JSM »

Tolkilla on ainakin ihan toisenlainen ote tähän julkiseen promootioon kuin muilla. Sen sijaan, että tekis haastattelun ja julkasis samplet vaikka biisilistan julkaisun ohessa, niin järjestetäänpä "varkaus" ja "vuoto" joiden avulla päästään otsikoihin ja ehkä saadaan jopa sympatiapisteitä. Voi lol.
Toisaalta onhan noita ihan huvittava katsella. Mitähän seuraavan Stratovarius levyn ympärille mahdetaan kehitellä? :D
Last edited by JSM on Tue Feb 19, 2008 11:52 am, edited 1 time in total.
Dante
Posts: 482
Joined: Fri Apr 09, 2004 4:48 pm
Location: Oulu
Contact:

Post by Dante »

Kolme näytebiisiä tuli kuunneltua, ja eipä juuri pahemmin sytytä näiden pohjalta. Kumman munatonta leijuntaa pseudorankalla dramatiikalla. The Letter muistutti jonkun Celine Dion-biisin ja Tolkin oman Key To The Universen ristisiitosta, ja Warrior of Lightin kaamea kertsi vain sai hapuilemaan skip-nappia. Vähän laajempi tyylin kirjo olisi ollut mielenkiintoisempaa kuunneltavaa, tai sitten koko levy on vastaavanlaista kamaa.

MUTTA jostain pervosta syystä levy kiinnostaa edelleen.
TrollhorN
Posts: 432
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:20 pm
Location: Metal Institution
Contact:

Post by TrollhorN »

[x] POHJAT [ ] EI POHJAT
Balm
Posts: 1200
Joined: Thu Aug 22, 2002 7:33 pm
Location: Helsinki/Kajaani
Contact:

Re: VÄHÄN FAKTAA

Post by Balm »

Jari Jokinen wrote:Muutamaa on jo lähestytty ja muutamaa väärää tietoa levittävää tullaan lähestymään lakimiehen toimesta. ... Mitä tulee aina velloviin huhuihin ja juoruihin mitä Timo Tolkin ympärillä liikkuu, niin kannattaisi olla varovaisempi mitä netissä kirjoittelee. Siitä nimittäin joutuu samalla tavalla vastuuseen kuin painetussakin sanassa kirjoittamisesta.
Viittaatko nyt siihen, että Imperiumin messulaudallakaan ei saisi kyseenalaistaa annettujen tiedotteiden oikeellisuutta saati olla oikeasti sitä mieltä, että uskoo niiden olevan valheellisia? Onko huhujen levittely laitonta? Tietääkseni tässäkään topicissa ei kukaan ole syyllistynyt mihinkään lainvastaiseen.

T. Matias Palm - tradenomi, Helsinki
Nalle Österman

Post by Nalle Österman »

Tässähän on kehittymässä melkoisen mehukkaita biisiaihioita varmasti eräillekin orkestereille, joiden jäsenet ovat tähän ketjuun kirjoittaneet...

T: Nalle Österman - freelance-toimittaja, Helsinki
Roni
Posts: 689
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:25 am
Location: Espoo
Contact:

Post by Roni »

Ihan parasta viihdettä taas kehkeytymässä täällä, veikkaan.
Ja tosiaan, leffa Tolkin temppuilusta voisi kilpailla julmahuvin kanssa hauskimmasta kotimaisesta ohjelmasta :)
Scandal
Imperiumi Assistant
Posts: 493
Joined: Sat Aug 24, 2002 4:48 pm
Location: Kallio, Helsinki
Contact:

Re: VÄHÄN FAKTAA

Post by Scandal »

Jari Jokinen wrote:Torrentit on poistettu, koska asiaa hoitaa Swan&Turton lakimiestoimisto Lontoosta ja clippejä levittävät tahot eivät varmasti halua joutua asiasta vastuuseen.
Tällä perusteella piratismia ei ole olemassakaan. Esimerkiksi eräs tunnettu ruotsalainen torrent-hakukone julkaisee sivuillaan näitä lakimiesten uhkauskirjeitä, eivätkä taatusti poista mitään lakimiesten pelossa.
Saana sivuilla olevat clipit ovat 160 kpb per sekunti, ei suinkaan 96 kpbs.
Saattaa olla tällä hetkellä näin. Kuitenkin, aika epäilyttävää että biisit vuodetaan "vahingossa" nettiin itse pitkäsoitolta ja sitten samat biisit julkaistaan laillisesti... Myöskin pitkäsoitolta ripattuna, aivan kuten nuo "vuotaneetkin".
Last edited by Scandal on Tue Feb 19, 2008 12:36 pm, edited 1 time in total.
matti
Posts: 252
Joined: Sat Apr 12, 2003 4:48 pm
Location: Helsinki

Post by matti »

Popcornit on ostettu ja tuoli kaannetty mukavaan takanojaan!

T. Matti Dahlbom, alipalkattu ohjelmistonikkari, Espoo
Etheric

Post by Etheric »

Roni wrote:Ja tosiaan, leffa Tolkin temppuilusta voisi kilpailla julmahuvin kanssa hauskimmasta kotimaisesta ohjelmasta :)
Okei, castingia kehiin :D Ketä näyttelemään elokuvaan? Itselle tuli ensimmäisenä mieleen mm. Keisarikunta ja Lieksa! -elokuvissa sekä Kaverille ei jätetä -sarjassa näytellyt Tuomas Uusitalo -> esittämään Tolkkia. Ei löytynyt parempaa kuvaa netistä, mutta tuo vasemmanpuoleinen heppu siis: http://2003.hiff.fi/gfx/uutiset/20030812_tuomas_2.jpg

Menee näköjään off-topiciksi, mutta silti: mielipiteitä ja omia ehdotuksia?
herr nabel
Posts: 662
Joined: Tue Dec 17, 2002 9:12 am
Location: 1K

Post by herr nabel »

Saana lavoille! On vahvat visiot samanlaisesta spektaakkelista kuin Spinal Tap & Stonehenge. Mental rock!
OooO

Re: VÄHÄN FAKTAA

Post by OooO »

Jari Jokinen wrote: Muutamaa on jo lähestytty ja muutamaa väärää tietoa levittävää tullaan lähestymään lakimiehen toimesta.
Saana sivuilla olevat clipit ovat 160 kpb per sekunti, ei suinkaan 96 kpbs. Mitä tulee aina velloviin huhuihin ja juoruihin mitä Timo Tolkin ympärillä liikkuu, niin kannattaisi olla varovaisempi mitä netissä kirjoittelee. Siitä nimittäin joutuu samalla tavalla vastuuseen kuin painetussakin sanassa kirjoittamisesta.
Lakimieskortti pelattu. Tämähän on yhtä kovaa draamaa kuin lipputrokarien uhkailu, öö seuraamuksilla.
Allekirjoitan jokaisen tämän säikeen huhun, vai pitääkö ne englantilaislakimiehiä varten oikein yksilöidä. HHHHUUUUUUUIIIIIII!!!!!
Furcifer
Posts: 268
Joined: Sat Mar 10, 2007 11:39 am
Location: Espoo

Post by Furcifer »

Tuli sama mieleen, mitä joku tuolla blabbermouthissakin ihmetteli, että mitä kyseinen masteri edes teki mukana jossain kuvaussessiolla?
Roni
Posts: 689
Joined: Fri Aug 23, 2002 4:25 am
Location: Espoo
Contact:

Post by Roni »

Etheric wrote:
Roni wrote:Ja tosiaan, leffa Tolkin temppuilusta voisi kilpailla julmahuvin kanssa hauskimmasta kotimaisesta ohjelmasta :)
Okei, castingia kehiin :D Ketä näyttelemään elokuvaan? Itselle tuli ensimmäisenä mieleen mm. Keisarikunta ja Lieksa! -elokuvissa sekä Kaverille ei jätetä -sarjassa näytellyt Tuomas Uusitalo -> esittämään Tolkkia. Ei löytynyt parempaa kuvaa netistä, mutta tuo vasemmanpuoleinen heppu siis: http://2003.hiff.fi/gfx/uutiset/20030812_tuomas_2.jpg

Menee näköjään off-topiciksi, mutta silti: mielipiteitä ja omia ehdotuksia?
No Jenssiä näyttelemään voisi laittaa Vesa Vierikon, koska se on vähintäänkin yhtä omaperäinen persoona. Kainulaista taas pystyy näyttelemään kuka tahansa blondattu mykkä hujoppi, Kotipelloksi luonnollisesti näyttelemään Samuli Edellman ja Tolkiksi sitten Tuttu Juha Veijalainen. Sitten joku sivu-osa Jasper Pääkköselle, vaikka Espanjalaisena drive by puukottaja, niin johan alkaa olemaan kaikki Selinin luottonäyttelijät kehissä. Heikki Kinnunen Viljona esittämään Tolkin viinapirua joka lopussa luonnollisestikkin voitetaan.
Ah, ja toki jotta rumpujen taakse saadaan oikeaa saksalaista kommentointia, niin ehdottaisin että siihen roolin hankitaan isompi tähti, nimittäin Arnold Mustaneekeri.
Kavonen

Post by Kavonen »

Martti Suosalo Tolkiksi, Miss K:n rooliin vaikka Irina Björklund ja Jörg Michaelhan on ilmetty Heinäsirkka.
Post Reply