pe @ Tavastia

Tuska Metal Fest - keskustelu
Post Reply
Jussi
Posts: 10664
Joined: Wed Aug 28, 2002 5:10 pm
Location: Oulu (Rollo)

Re: pe @ Tavastia

Post by Jussi »

päätalo wrote:Perjantaina Ensiferumin keikan aikana vääntyi nilkka niin että varpaat osoittivat tonne perseen suuntaan.

Suuri KIITOS sinulle, joka nostit minut ylös lattialta ja hoidit pois sieltä lavan edestä. Hatunnoston arvoinen suoritus. En voi sanoin kuvailla kiitollisuuttani, sillä ilman apuasi joku suurempi hevisankari olisi vahingossa saattanut astua päälleni tms. Kiitos vielä kerran. Oli kyl hyvät pitit ennen ku piti tapahtua tämä vahinko.. 8)

Matka jatkui Tavastialta ambulanssilla Töölöön tapaturma-asemalle, jossa nilkka väännettiin aisoihin. La-iltana katkennut luu ruuvattiin takaisin asemiin ja tossa pari tuntia sitten pääsin kotiin. Nyt sitten sairaslomaa 9 viikkoa, joista 6 viikkoa kipsi jalassa ja kepeillä eteenpäin.
:shock: No olihan meillä näköjään, kun en moista huomannut edes tapahtuneeksi.. hieno juttu, että jeesattiin samantien, vaikkei huomiokyvyltään ilmeisen rajoittuneet (kuten viereenkirjoittanut) mitään huomanneetkaan. Itseänikin nakeltiin välillä kuin räsynukkea, kun ei tuota elopainoa kovasta yrittämisestä huolimatta vielä liikaakaan taida olla, heh. Melko turhalta tuon luettani tuntuu tuo la-su vinkumani polvenlevyinen asvaltti-ihottuma Tavastian lattiasta, isohko märkivä rupi kun tarttunut siitä asti housujen sisäpintaan kiinni. Mutta hyvä meisinki oli vähänkään vaudikkaammissa Enska-ralleissa päällä siellä keskellä!
Danzku

Re: pe @ Tavastia

Post by Danzku »

päätalo wrote:
Pari kuvaa sairaalasta (Huom! Ei suositella heikkohermoisille tai muuten herkille ihmisille).
Hitsi, kerkesin jo odottaa että ovelat ambulanssimiehet olisivat tajunneet ottaa vertailupohjaksi pari kuvaa myös ennen jalan vääntämistä oikeaan suuntaan. :D

Ei miulla mitään asiaa siis ollut. Hienoa, että yleisöstä löytyi "tarvittava määrä" avuliaita ihmisiä. :)
Post Reply