Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Sikaa säkissä
Aloita uusi ketju Viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi.  [ 1 viesti ] 
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Sikaa säkissä -säännöt
 Viesti Lähetetty: 09 Huhti 2009, 06:09 
Site Admin

Liittynyt: 22 Elo 2002, 23:37
Viestit: 1273
Sikaa säkissä -alue on tarkoitettu Imperiumi.netin käyttäjien väliseen kaupankäyntiin.

* Alueella on tarkoitus käydä kauppaa musiikkiin liittyvällä tavaralla. Ilmoittaessasi huomioi Imperiumi.netin aihepiiri. Kissanhiekkaa, autonrenkaita, toppatakkeja ja suksia voit myydä muualla. Ja kyllä: matkapuhelimien soittoäänet ja muut mobiilipalvelut ovat suksia, eivät musiikkia. Elokuville on oma kaikille ilmoittajille yhteinen ketju.

* Alue on tarkoitettu vain ilmoituksille, ei keskustelulle. Jos et ole myymässä/ostamassa/vaihtamassa jotakin, niin pidä viisastelut omana tietonasi.

* Jos ilmoitat foorumissa jotain, tulee tuote olla ostettavissa ilmoituksessa ilmoitetun sähköpostin, puhelinnumeron tai postiosoitteen kautta tai ketjuun vastaamalla tai yksityisviestillä. Myyjä voi valita näistä halutut tavat. Imperiumi.netin ulkopuolelle esim. huutokauppoihin linkittäminen on kielletty. Jos haluat mainostaa ulkopuolista kaupankäyntipaikkaa, osta mainosbanneri.

* Oman treidilistan linkittäminen ilmoitukseen on sallittua. Tällöin sinun ei tarvitse liittää koko listaa viestiin.

* Distrolistat ovat tervetulleita. Jos et ole varma voitko ilmoittaa foorumissa, ota yhteyttä ylläpitoon. Älä kuitenkaan vaivaa ylläpitoa turhilla tai päättömillä kysymyksillä.

* Lipunmyynti on tarjousten perusteella kielletty. Imperiumi ei tue keikkalipuilla käytävää fanien riistämistä. Normaali hinta ja max. pari euroa kuluihin on sallittu hinta ja se pitää näkyä ilmoituksessa.

* Otsikoi ilmoituksesi järkevästi ja merkitse otsikon alkuun mitä ilmoitat. Jos olet esim. myymässä ja/tai vaihtamassa amerikkalaista death metallia, otsikoi ilmoituksesi esim. "M/V: Jenkkideathia". Näin säästät muiden käyttäjien aikaa, kun heidän ei tarvitse aukoa kiinnostamattomia ilmoituksia.

* Massamainostus ärsyttää jokaista, joten ajattele hetki ennen ilmoittamista. Jos olet myymässä keikkalippuja ja vaihtamassa levyjä, niin järkevästi otsikoimalla voit ilmoittaa molemmista samassa viestissä. Silloin et vie turhaa tilaa muiden ilmoituksilta. Esim. "V: Hard rockia; M: Lippu Metallican keikalle".

* Kun myyt tai vaihdat listaltasi jotain, muokkaa alkuperäistä ilmoitusta sen mukaisesti. Voit kertoa päivityksistä vastaamalla omaan ilmoitukseesi, jolloin ilmoituksesi päivittyy tuoreeksi ja nousee listalla ylös.

* Oman ilmoituksen kohtuuton ylösnostaminen on kiellettyä. Jos tunnet vastusmatonta tarvetta olla nostamassa omaa ilmoitustasi jatkuvasti, mieti kuinka mukava on saada roskapostia. Tai banni.

* Ennen kuin vastaat ilmoitukseen, lue millä tavoin myyjä haluaa sinun ottavan yhteyttä. Jos ilmoitetaan, että yhteydenotto sähköpostitse, niin laita silloin sähköpostia äläkä y-viestejä tai vastaa topiciin ("Laitoin postia" -peelot)!

* Sääntöjen rikkomisesta seuraa ilmoituksen poistaminen ja varoitus tai käyttäjätunnuksen poistaminen.
grimnail nosti viestiketjun 09 Huhti 2009, 06:09
 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi.  [ 1 viesti ] 

Etusivu » Imperiumi » Sikaa säkissä


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net