Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Metallimediat
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: ILMOITUSTAULU - Soittaja-, bändi- ja treenikämppäilmoitukset
 Viesti Lähetetty: 19 Loka 2015, 11:12 

Liittynyt: 04 Loka 2010, 18:58
Viestit: 5
Soittaja, bändi tai treenikämppä haussa? ILMOITUSTAULU (http://musahommat.fi/wanted/) on muusikon ja musiikin harrastajan verkkopalvelu, jossa voit ilmoittaa itse sekä seurata muiden ilmoituksia. Hakuvahdilla seuraat vaivattomasti sinua kiinnostavia ilmoituksia ja saat niistä ilmoitukset sähköpostiisi! Tämänkin palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä edellytä kirjautumista.

ILMOITUSTAULU on neljäs palanen "Muusikon työkalut verkossa" -projektiamme. Tätä ennen julkaisimme LEVYHYLLY-, MUSAKARTASTO- ja MUSAPRESSI-palvelut:

- LEVYHYLLY (http://musahommat.fi/levyt/) on musiikin ammattilaisille ja harrastajille suunniteltu verkkopalvelu, jossa voit pyytää arvosteluita albumillesi, singlellesi tai demollesi. Halukkaat käyttäjät arvioivat levysi ja sinä päätät julkaistaanko arvio.

- MUSAKARTASTO (http://musahommat.fi/kartat/) on muusikon ja musiikin harrastajan karttapalvelu, joka kerää nippuun treenikämpät, studiot, levy-yhtiöt, keikkapaikat ja rock-kapakat. Kuka tahansa voi lisätä uusia kohteita palvelun kartalle.

- MUSAPRESSI (http://musahommat.fi/tiedotteet/) on suunniteltu musiikkialan tiedotteiden julkaisemiseen ja seuraamiseen, erityisesti pienempiä bändejä silmällä pitäen.

Olemme verkkopalveluita muusikoille ja musiikin harrastajille kehittävä startup. Testaamme avoimesti uusia ideoita ja rakennamme sellaisia verkkopalveluita, joita myös itse haluamme musiikin ammattilaisina ja harrastajina käyttää.

 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Etusivu » Imperiumi » Metallimediat


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net