Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Metallimediat
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: LEVYHYLLY - Musahommat.fi - Levy-, single- ja demoarviot
 Viesti Lähetetty: 17 Elo 2015, 09:36 

Liittynyt: 04 Loka 2010, 18:58
Viestit: 5
Yhteisölliset levy-, single- ja demoarviot ovat täällä tänään sinun kanssasi! LEVYHYLLY (http://musahommat.fi/levyt/) on musiikin ammattilaisille ja harrastajille suunniteltu verkkopalvelu, jossa voit pyytää arvosteluita albumillesi, singlellesi tai demollesi. Halukkaat käyttäjät arvioivat levysi ja sinä päätät julkaistaanko arvio. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

LEVYHYLLY on kolmas palanen "Muusikon työkalut verkossa" -projektiamme. Tätä ennen julkaisimme MUSAKARTASTO- ja MUSAPRESSI-palvelut:

- MUSAKARTASTO (http://musahommat.fi/kartat/) on muusikon ja musiikin harrastajan karttapalvelu, joka kerää nippuun treenikämpät, studiot, levy-yhtiöt, keikkapaikat ja rock-kapakat. Kuka tahansa voi lisätä uusia kohteita palvelun kartalle.

- MUSAPRESSI (http://musahommat.fi/tiedotteet/) on suunniteltu musiikkialan tiedotteiden julkaisemiseen ja seuraamiseen, erityisesti pienempiä bändejä silmällä pitäen.

Olemme verkkopalveluita muusikoille ja musiikin harrastajille kehittävä startup. Testaamme avoimesti uusia ideoita ja rakennamme sellaisia verkkopalveluita, joita myös itse haluamme musiikin ammattilaisina ja harrastajina käyttää.

 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Etusivu » Imperiumi » Metallimediat


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net