Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 450 viestiä ]  Siirry sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Seuraava
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 21 Helmi 2011, 20:50 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Uutisia! Pian on kuukautta vaille vuosi suuuren pettymyksen kera perutusta (Oulun) keikasta, jonka jälkeisiin viesteihin ehti huhtikuulle tyrehtynyt ketjunsakin kadota. Mutta nyt on vanhaa, hienoa ajatusta 2003 syksyn Skeletons In The Closet -rundista & aliarvostukseen jääneiden harvinaisuuksien soittamisesta jalostettu tällä Helloweeninkin vastikään käyttämällä uudelleensovitus-akustis-idealla. Juuri nuo rauhallisemmat jutut toimivat heilläkin mielestäni parhaiten, joten ei kyllä haittaa jos torvet puuttuvat.

Tuolloin (sekä 2000 Blast From The Past -kokoelmalle) yritin turhaan saada The Spiritiä mukaan, valtaisasta 3-5 rovaniemeläisen masinoinnista huolimatta, on sitä maailmalla huono maku :| mutta nyt ei passaa epäonnistua, vaikka johan keikka ilman tuotakin on pakkorako. Sen verran vitutti, etten raaskinut silloin '03 lähteä saksaan keikoille. Suomeen, mites olis, Teatrialle uusi yritys :D jos Hansenkin pysyisi vaikka terveenä.
Lainaa:
Skeletons and Majesties


Dear Friends!
You might have heard through the grapevine that the Rays have something cooking again, .....and yes, we do have.

Since the "Skeletons In The Closet" album was so well received some time ago, we thought it might be time to do an encore.
While going through all previous albums we found that there is still a ton of songs that we either never or barely played.
So we decided to do a bit of touring with a total different set and revive some of these songs with our nowadays chemistry and vibe.


But that's not all... while jamming around with acoustic guitars we discovered that it's actually much fun and that we have a good amount of songs that are cool to listen to as 'unplugged' versions. So these special shows will consist of live un- or rarely heard stuff in full metal gear ('Skeletons') and a good choice of our most famous 'hits' in a different way (we chose to call them 'Majesties') ...and 'presto': here we go with Skeletons and Majesties!!!
To give you all an impression of what's to await we have recorded a Mini Album with the following 4 tracks:

* Skeletons :
Hold your ground ( from 'Heading for tomorrow)
Brothers (from 'Insanity and Genius)

* Majesties:
Rebellion in Dreamland ( Land of the free)
Send me a sign (Powerplant)

Needless to say that we think the new versions are brilliant, the best ever , hilarious, outstanding, awesome and so on.... no shit, we really do! But judge for yourself...

The Mini will come out on: 08.04.2011

The first bit of the tour will be a short one before summer (25.4. Bremen (GER), 26.4. Berlin (GER), 28.4. Bochum (GER), 29.4. Pratteln (CH)) to see how it will be received and to put the whole thing on CD and DVD which will be out after summer when we will continue to take this thing around the world. For the setlist of the Skeletons part we kindly request your help and opinion. We have prepared a list of all songs that fall into the 'Skeletons' criteria and would like each of you to choose his (or her) 10 favourites.
We hope that you like the idea and that we will see you on the tour.

Additional info from our webmaster: the poll will start 21st of February and include a registration to our website which is supposed to be extended to a growing fan-community. For voting you first have to register to our forthcoming community.

Big Cheeeeerzzzzzz from da Rrrrrrayzzzz

Mutta hyvät biisitkin tuohon EP:lle on valittu, ainakin puoliksi: Hold Your Ground on debyytin parhaimmistoa ollut aina, sekä Sen Mie Sain on todettu jo ennenkin (joitain japanin Kai + Henjo tv-livejä?) balladisovituksena toimivaksi. Nimi on vain aika heikko yhdistelmä, mutta mitäs sillä väliä.
Lainaa:
How to vote:

1. Register to the Official Gamma Ray Website (Create an account)
2. Wait for your account to be activated (by Webmaster)
3. Find "Skeletons Poll" in the user menu
4. You can only vote ONCE!!!
5. Enjoy and thank you for your vote!
Keksin muuten kyllä eräänkin bändin, joiden faneille tällainen lähtökohta kiertueelle kelpaisi...


Viestiä muokkasi viimeisimmäksi Jussi 26 Tammi 2016, 13:00. Muokattu 14 kertaa.
 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 22 Helmi 2011, 09:39 

Liittynyt: 22 Huhti 2006, 13:21
Viestit: 246
Paikkakunta: Dragontown
Tulipahan nyt äänestettyä (melkoisesti painottuen Somewhere..., Powerplant ja No World Order -levyihin), tiedä sitten tulisiko tuota äänitemuodossa niin kuunneltua.
Paljon tyylikkäämpää olisi ollut pidempi (Suomeenkin ulottuva) kiertue samalla teemalla tai edes ylipäätään. Gamma Ray kun on vielä livenä näkemättä.

EDIT: lukutaito oli näköjään vähän hukassa: hyvä jos isompaa kiertuetta myös kehkeytymässä!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 23 Helmi 2011, 10:28 

Liittynyt: 14 Tammi 2004, 11:03
Viestit: 770
Paikkakunta: Vantaa
Öh...

Vaikka Gamma Ray onkin mielestäni yksi heavyn parhaista bändeistä, niin pakko sanoa etten ole kiinnostunut lainkaan kuulemaan bändin metallilklassikkoja akustisena.

Joten myös keikkamielessä odottelen sitten sitä seuravaa "oikeaa" kiertuetta, joka kyllä saisi olla juurikin "klassikkokiertue".

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 23 Helmi 2011, 21:12 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Pääpointtihan tuossa on noilla liian vähälle huomiolle jääneillä helmillä; bändi kun saisi helposti 3-4 prikulleen yhtä kovaa settiä kasattua 100% erovaisuuksilla :!: ajattele miten kova Skeletons In The Closetkin on, mitä nyt pari ei-niin-teemaansopivaa ja täten suht yleistä veisua sillekin eksyi. Joten tälle rundille saadaan toivottavasti aivan uskomaton setti aikaan, kunhan enemmistöllä on vain yhtä hyvä maku kuin minulla!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 24 Helmi 2011, 00:59 

Liittynyt: 29 Touko 2009, 13:56
Viestit: 147
Jussi kirjoitti:
Joten tälle rundille saadaan toivottavasti aivan uskomaton setti aikaan, kunhan enemmistöllä on vain yhtä hyvä maku kuin minulla!


Minulla on tuon The Spiritin suhteen ainakin. Tällaisia meinasin laittaa, kunhan saan tunnukset:

Hold Your Ground
As Time Goes By
(We Won’t) Stop The War
The Spirit
The Cave Principle
Insanity & Genius
Gods Of Deliverance
Afterlife
Revelation
Opportunity

Lisäksi, jos voitan lotossa, teen bändille jonkun aivan älyttömän tarjouksen koko Sigh No More -levyn soittamisesta alusta päätökseen.

:silly:

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 24 Helmi 2011, 12:35 
Jussi kirjoitti:
ajattele miten kova Skeletons In The Closetkin on!


Ainut mitä en tuolla Skeletonsilla sulattanut, oli noiden No World Order -biisien päätyminen keikkasettiin. Juurihan niitä oli albumin omalla rundilla veivattu! Mielestäni kyseiset, mainiot mutta liian tuoreet, anthemit olisi pitänyt heivata pois koko äänestyksestä...

 
  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 24 Helmi 2011, 19:21 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
^ Totta; ainakin New World Orderin osalta. Heart Of The Unicorniahan ei tosin veivattu kiertueellaan, ainakaan muistaakseni/pahemmin kun Kaitsu arveli ettei äänensä kestä versejä illasta toiseen. Heaven Or Hell taas on vain niin seitans kova, semminkin harvinainen sittemmin, etten sen läsnäolosta pysty valittamaan :) Perkeles, kun se ei mahtunut äänestykseen, mutta tuohan se kai syynä onkin. Äänestin muuten (2001 keikallakin kuultua) vastaavan hittikompin helmeä Follow Me yhtenä noista kymmenestä, aina toimii!

Kaikki kunnia mielipiteille, mutta Archonin listalla I&G:n nimibiisi pikkaisen ihmetyttää :o bändin karseimpia itelleni, vaikka fanboy tykkääkin melkein kaikesta. Tosin ei ole kuiten levynsä huonoinkaan koska kaamea Your Törn Is Over (nimikin vituttaa, mie en koskaan ole ymmärtänyt sitäkään) on mukana. No, ainakin omaperäisen harvinainen maku, rispektiä vaan!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 24 Helmi 2011, 20:41 

Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Viestit: 1222
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Jussi kirjoitti:
kaamea Your Törn Is Over

Tämä on kaamea ja Heaven Or Hell ja Follow Me hittejä? YTIO vaikka erilainen onkin, sisältää sentään jonkin verran ideaa siinä missä nuo kaksi muuta mainittua ovat käsittämättömän väsyneitä jämäriffeistä koottuja länkytyksiä.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 25 Helmi 2011, 00:02 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Hitillä on hitin tarttuva rakenne, Dirkin b-puolessa (olisi kyllä sellaiseksikin _huono_ ja ymmärrän siten ettei päätynyt Future Madhouse-sinkulle) taas sellaisena hetkenä on kertsin HA HA HA -loppukoukku? Puistattavan heikko.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 25 Helmi 2011, 09:31 

Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Viestit: 1222
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
Jussi kirjoitti:
Hitillä on hitin tarttuva rakenne

Ah? Eli siis ihan sama minkälaisia ne melodia- ja sointukulkuideat sun muut on kuhan vaan rakenne on hyvä? Ei mee kaaliin, ei sitten millään.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 26 Helmi 2011, 21:18 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Omat valintanihan olivat (kaikkia kiinnostaa niin vitusti!) :

Start Running
The Spirit
Men, Martians & Machines
Watcher In The Sky
Anywhere In The Galaxy
Damn The Machine
Fire Below
Follow Me
Strange World
All You Need To Know


Vähän kyllä irvistytti jättää HFT (Mr Outlaw, Hold Your Ground) & molemmat LOTF:it (Afterlife, Gods Of Deliverance + Insurrection) väliin, muttei kymmenen merkkiä kaikkiin riitä. Mikseivät myös Majesticin My Temple ja I & G:n The Cave Principle olisi olleet mainioita valintoja.
Lainaa:
Tourdates "Skeletons And Majesties" confirmed

Tourdates and locations of the forthcoming tour confirmed:
"Skeletons and Majesties": special shows of live never or seldom played songs in "Full Metal Gear" ("Skeletons") and a selection of the "Most Famous Hits" ("Majesties") in a different way (unplugged)!

Vote for your personal favourite setlist right here: "Skeletons Poll".

2011: "Skeletons And Majesties"

de 25.04.2011 Bremen Tivoli

de 26.04.2011 Berlin Halford

de 28.04.2011 Bochum* Zeche (Link)

ch 29.04.2011 Pratteln* Z7
* = exclusive live DVD + CD Shooting!!!

For more tourdates including festivals click here.
Toivotaan tosiaan että kaikki menee hyvin & että näitä tulee lsää! Muutoin lähtisin ilman New Yorkin reissua melkein noillekin, ja ikävästi ennakkoon huhtikuun puolivälissä taas Münchenissä duunireissulla hengailen, mutta eiköhän sitä GR:ää muuallekin buukata.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 28 Helmi 2011, 17:42 

Liittynyt: 29 Touko 2009, 13:56
Viestit: 147
Jussi kirjoitti:
Omat valintanihan olivat (kaikkia kiinnostaa niin vitusti!) :


Mua ainakin kiinnostaa kaikki Gamma Rayhyn liityvä. Land of the Free ykkönen kun oli aikoinaan SE albumi, joka pelasti minut tekno- ja poppimusiikilta. :)

Heh, makuja on monenlaisia, minusta Insanity and Genius on ihan kuningasbiisi. Kai bändikin kappaleessa jotain potentiaalia näki, kun valitsi Anesthesia -kaksikon (Rubach/Nack) tekeleen levyn nimibiisiksi. Teikäläisen fanittama Follow Me taas ei oikein iske. Jotenkin voimattoman oloinen veto mielestäni. :?

My Temple, Start Running, Men Martians & Machines, Strange World ja All You Need To Know olivat ehdolla myös omalle listalleni, mutta kun niitä merkkejä tosiaan on vain kymmenen käytössä...

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 01 Maalis 2011, 12:46 

Liittynyt: 25 Elo 2002, 23:01
Viestit: 83
Paikkakunta: Espoo
Archon kirjoitti:
Lisäksi, jos voitan lotossa, teen bändille jonkun aivan älyttömän tarjouksen koko Sigh No More -levyn soittamisesta alusta päätökseen.

:silly:


Lähden omalla lottovoitolla mukaan, jos Father and Son jätetään pois. Vaihtoehtoisesti myöskin kaksi tuntia Rich & Famousia käy.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 31 Maalis 2011, 22:45 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Uuden minialbumin karski kansi :!:
Kappaleethan olivat:
Lainaa:
Uudet versiot:
Hold Your Ground
Brothers
---------------
Uudet akustiset versiot:
Rebellion In Dreamland
Send Me a Sign

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 31 Maalis 2011, 23:04 

Liittynyt: 03 Joulu 2009, 05:40
Viestit: 4696
Paikkakunta: Seinäjoki
Archon kirjoitti:
Lisäksi, jos voitan lotossa, teen bändille jonkun aivan älyttömän tarjouksen koko Sigh No More -levyn soittamisesta alusta päätökseen.

:silly:


Mikäs siinä, mutta Dream Healerin pre-production versiota ei saa enää paremmaksi, se on vaan täydellinen. Onneksi se on piilobonuksena tuossa uusintapainoksessa. :evilmosh:

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray - rariteettirundi II
 Viesti Lähetetty: 09 Huhti 2011, 11:09 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Kuten PM-ketjussa jo sivuttiinkin ensi viikolla julkaistavaa EP:tä, niin cdon.comin biisilistan mukaan sieltä pitäisi löytyä em. nelikon lisäksi myös:

5. Wannabees
6. Brothers (extended version)
7. Rebellion In Dreamland (karaoke version)


Tutun kuuloista menneiltä vuosilta; esim. Gamma Ray -nimikkocoveria venytettiin (tarpeettomasti) Future Madhouse-sinkulla '93 ja Heading For Tomorrowin "singalong"-versio oli Who Do You Think You Are EP:llä 1990.
Zimmermanin Wannabeeshän on toinen 7" LTD bonareista To The Metalilla. Japanibonuksen, One Lifen tapaan se sisältää aika paljonkin demovaiheen elementtejä albumin vars. kappaleista, oliko nyt Empathy vai Rise mikä juuri siitä tuli eniten mieleen. Hansen kertoo noista siitä digipakin dvd-dokkarissa, mutten muista kun kerran vain silloin vuosi sitten senkin katsonut.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 25 Huhti 2011, 21:03 

Liittynyt: 17 Helmi 2006, 20:43
Viestit: 560
Paikkakunta: vaasa / Mustasaari
Ei vattu! :wtf: Humppa versiota, mutta nyt ei kyllä tiedä mitä mieltä tästä olisi...

Send me a sign(acoustic) - Gamma Ray - from "skeletons and majesties"

http://www.youtube.com/watch?v=i583jLN1 ... re=related

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 26 Huhti 2011, 00:13 

Liittynyt: 09 Heinä 2007, 18:51
Viestit: 819
Stårmbringer kirjoitti:
Ei vattu! :wtf: Humppa versiota, mutta nyt ei kyllä tiedä mitä mieltä tästä olisi...

Send me a sign(acoustic) - Gamma Ray - from "skeletons and majesties"

http://www.youtube.com/watch?v=i583jLN1 ... re=related


Ei saatana :facepalm: :D

Eikö se yhden sakupioneerin hassuttelulevy riittänyt? Gamma Ray voisi tulla veivaamaan tätä vaikka Kouvolan Kallioniemeen suvena, voisin viedä mutsin tanssimaan...

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 26 Huhti 2011, 01:18 
Mmmmmitä?? Nyt hiljaa. Aivan mahtavahan toi on! ;D

 
  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 26 Huhti 2011, 03:18 

Liittynyt: 04 Touko 2003, 17:21
Viestit: 351
Paikkakunta: Pori
Stårmbringer kirjoitti:
Ei vattu! :wtf: Humppa versiota, mutta nyt ei kyllä tiedä mitä mieltä tästä olisi...

Send me a sign(acoustic) - Gamma Ray - from "skeletons and majesties"

http://www.youtube.com/watch?v=i583jLN1 ... re=related

Tämähän oli ihan helvetin hyvä! Kunnon leppoisa swingi tuossa kertsissä, ja muutenkin mukava "rai rai"-fiilis. Tämä menee kesän Grilli-CD:lle että heilahtaa. :booze:

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 26 Huhti 2011, 07:52 

Liittynyt: 23 Elo 2002, 09:02
Viestit: 648
Paikkakunta: Piispanristi
Stårmbringer kirjoitti:
http://www.youtube.com/watch?v=i583jLN1MXg&feature=related

Toimii kuin viikate heinäpellossa! Youtubessa oleva Rebellion in Dreamland on myös uudelleenversioitu ihan hyvin.

Kyllä tässä enemmän vaikuttaisi näkemystä olevan kuin sen toisen saksalaisbändin täytelevyllä.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 28 Huhti 2011, 23:20 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Niin tulihan tämä 'minialbumi' -EP ostettua silloin kun toissa(?) viikolla Äxään ilmestyi. Ja minustakin nuo Sen Mie Sain & Rebellion ovat aikas hyviä ja virkeitä versioita. Tosin joku soittamisesta viisaampi voinee argumentoida ihmetystäni miten näin selkeästi sähköisiä kielisoittimia(kin) sisältävät ja runsaahkosti rummutetut voivat olla unplugged, mutta toisaalta siellähän se Kisskin paukutteli kahden rumpalin voimin aikoinaan MTV:llä.

Sitten nämä enemmän kiinnostavat, Hold Your Groundin (eritoten) ja Brothersin 2011 versiot olivat ensialkuun pettymyksiä, sillä nimenomaan tuossa innossa, näkemyksessä ja yleisessä menossa jäädään kyllä kuninkaallisen (maailmanparasbestof) Blast From The Pastin 2000-versioille. Kyllähän nämäkin paranivat parilla kuuntelulla, HYG parempana (kun on sitä jo alunperin biisinäkin) tietysti, mutta jotenkin eivät toimi. Liekö uuden ja oudolta kuulostavan miksaajan syytä?

Tosin sen verran kauan Hansen & Schlächter ovat tuotakin työtä kahdestaan jo tehneet, että ehkä ulkopuoliset korvat ovat vain aivan hyvä idea. Sääli ettei käytännössä ole toteutunut, kun Tommy Newton kusi LOTF 2:en soundin ja powerduo ihan itse To The Metalin ihmeen säriseväksi vähänkään korkeissä sfääreissä, häiritsee se suhina... Mutta liekö tällä minillä kokeiltiin tulevaa levyä varten jotain nuorta kossia & studiotaan.

ns: Savatage - The Unholy & nd: Brooklyn-panimon alevalikoimaa, illalliselle lähdössä West Villageen :)

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 29 Huhti 2011, 11:10 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 23 Elo 2002, 22:01
Viestit: 141
Paikkakunta: Espoo
Ei se enää ihan lähde:

http://www.youtube.com/watch?v=cOfchlnUiCU

Mielenkiintoisia biisejä tosin keikalla:

A While in Dreamland, Money, Dethrone Tyranny, Farewell....

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 29 Huhti 2011, 11:14 

Liittynyt: 22 Elo 2002, 22:33
Viestit: 1222
Paikkakunta: Helsinki/Kajaani
^Onko Henjo taas kännissä vai miksei se osaa taaskaan soittaa tuota ekan säkeistön alkua?

Kiske veti tuon tosin paremmin ku odotin, eipä sen tarvi livenä aina täydellistä ollakaan. :)

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Gamma Ray
 Viesti Lähetetty: 29 Huhti 2011, 11:16 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 23 Elo 2002, 22:01
Viestit: 141
Paikkakunta: Espoo
Balm kirjoitti:
^Onko Henjo taas kännissä vai miksei se osaa taaskaan soittaa tuota ekan säkeistön alkua?

Kiske veti tuon tosin paremmin ku odotin, eipä sen tarvi livenä aina täydellistä ollakaan. :)


No noista youtubepätkistä huomaa, että on Henjko joutunut taas tekemään kotiläksyjä ihan sikana, että on oppinut nuo harvemmin soitetut piisit. Ei laula lainkaan taustoja ja sitten ryssii Future Worldin kaltaisen helpon. Varmaan uusien opettelu pistää päästä ulos sitten vanhat biisit?

 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 450 viestiä ]  Siirry sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Seuraava

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net