Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 483 viestiä ]  Siirry sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 10 Helmi 2017, 14:06 

Liittynyt: 16 Heinä 2010, 16:44
Viestit: 154
Gambler kirjoitti:
Nyt on muuten näköjään tuo Burnclear jo Spotifyssäkin kokonaisuudessaan, eli sieltä voi nyt tsekkailla sitten onko progee vai powerii vai lintuu vai kalaa, vai vain korvanmyötäinen orkesteri omalla soundillaan? Ja onko tarttumapintaa tarpeeksi ollakseen hyvä? Mulle on. :twisted: :partee:


Pari-kolme kiekkaa nyt on/off takana, ja täytyy sanoa että mullehan toimii!

Enemmän kyllä mulle tulee mieleen esim. Threshold tai Dream Theaterin alkupään (lue: I&W ja A) tuotanto, kuin vaikkapa joku Gamma Ray (joka mulle on siis poweria-poweria) tai Sonatan 4 ekaa.

Tarttumapintaakin ihan omiksi tarpeiksi ;-) hyvä poijjjjat!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 19 Maalis 2017, 23:42 

Liittynyt: 03 Joulu 2009, 05:40
Viestit: 4265
Paikkakunta: Seinäjoki
Melkoinen sattumalöytö tämä Persefone, parissa biisissä mukana myös muuan Paul Masvidal...Bandcamp: https://persefone1.bandcamp.com/
Website: http://www.persefone.com/new-shop/
Facebook: https://www.facebook.com/persefoneband/

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 11:55 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 589
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Threshold vaihtaa vokalistia!

Lainaa:
THRESHOLD ANNOUNCE NEW VOCALIST

THRESHOLD have parted ways with vocalist Damian Wilson. The band have chosen to start a new chapter without him and he has told them he respects their decision.

Wilson enjoyed three stints with THRESHOLD, performing on the band's most recent records "For The Journey" and "March Of Progress" as well as their early releases "Wounded Land" and "Extinct Instinct" in the 1990's. Damian Wilson has been a great frontman for THRESHOLD and the band would like to sincerely thank him and wish him every success in his future endeavours.

THRESHOLD's new frontman will be Glynn Morgan, the band's former vocalist from 1994 to 1996. Morgan appeared on THRESHOLD's 1994 album "Psychedelicatessen" and returned to work with the band in 2008 to record tracks for the singles box set "Paradox".

Glynn Morgan commented:
"I was over the moon when I got the phone call. To work with Karl and Richard and be a part of the mighty THRESHOLD story once more is a great honour. I can't wait to start recording, the new material has me hooked already."

You can watch Glynn Morgan in action with THRESHOLD in their 1994 video 'Innocent' here:
https://www.youtube.com/watch?v=WcbTprYFZ6s

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 15:55 

Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Viestit: 534
Paikkakunta: Tamperkele
Harmillista ettei Damian sitten taaskaan pysynyt vakkarina, mutta eiköhän tuo Morgankin hoida homman mallikkaasti.

Edit: Damianin oma tiedote asiasta:

Damian Wilson's statement regarding the departure from Threshold:

Unfortunately this is not a mutual decision, but I respect it. After I had recorded the album and committed to the tour I was informed that Threshold were going to continue on without me. They have every right to make this choice, although it is difficult to part ways with a group of people you’ve shared so many experiences with.
I really enjoyed the past decade recording and touring with Threshold and wish them all the best for the future, with the hope we might work again on projects somewhere down the line.
The label Nuclear Blast are amazing, and with the wonderful support of the fan base the whole journey of being the frontman for Threshold has been fantastic.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 16:18 

Liittynyt: 09 Kesä 2010, 21:10
Viestit: 150
Paikkakunta: Oulu
Jännä homma. Wilson on kuitenkin niin iso osa Thresholdin ydintä, että pistää mietityttämään mitä Groom ja West on oikein ajatelleet. :D Tai mistä sitä tietää, onhan siellä voinut olla vaikka mitä draamaa ja erimielisyyksiä mitä vaan nyt silotellaan tässä. Mutta tosiasia on, ettei bändin mahdollisesti paras levy March of Progress olisi ollut mitään ilman Wilsonin kultakurkkua.

Luotto Glynn Morganiin on ainakin täällä päässä kova, onhan tuo hänen aikainen studioalbuminsa erittäin hyvä. Vähän kuin "unohdettu" osa Thresholdin historiaa. Karumpi, syvempi ja raspimpi ääni Glynnillä kuitenkin on Maciin ja Damianiin verrattuna, joten saa nähdä mihin suuntaan sävellykset menee, vai pysyykö suunta samana. For the Journey ei ikävä kyllä oikein toiminut itselle, vaan oli kepeästi bändin heikoin teos niin toivottavasti suunta on ylöspäin. Jonkun verran March of Progressin loistoa siinä yritettiin toistaa, joten toivoa sopii että opiksi on otettu. (Vaikka bändi itse tuntuukin olevan sitä mieltä että March of Progress oli raakileempi versio tästä tuoreimmasta, jolla sitten näytettiin "mihin pystytään".)

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 18:34 

Liittynyt: 09 Huhti 2004, 19:48
Viestit: 472
Paikkakunta: Oulu
Ihme toimintaa, ilmeisesti kulisseissa ovat sukset menneet ristiin aika onnistuneesti.
Muistelisin, että jossain haastattelussa March of Progressin aikaan West tai Groom totesi, etteivät millään jaksaisi/haluaisi Macin kuoleman jälkeen alkaa rekrytoimaan enää "uutta" laulajaa, vaan keulille pitää saada joko Wilson tai Morgan. Vähän jossittelua, mutta nyt kun sillat Wilsonin suuntaan on ilmeisesti poltettu aika hyvin ainakin vähäksi aikaa, toivottavasti homma Morganin kanssa toimii hyvin. Raspimpi ääni tosiaan, mutta silti erittäin miellyttävä ja äijä teki hyvää jälkeä Psychedelicatessenillä.

Myös komppikitaristi Pete Mortem nosti kytkintä viime kuussa, keskittyäkseen omiin projekteihinsa.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 20:52 

Liittynyt: 04 Helmi 2003, 18:43
Viestit: 57
Paikkakunta: Oulu
Yllättävä ja harmillinen uutinen. Itselle For The Journey kolahti ja kovaa ja on kutakuinkin eniten soittoaikaa saanut Threshold -levy. Hyllystä puuttuu vain Extinct Instinct. Kerkesin kahden uusimman aikana tottua Wilsonin ääneen ja laulutyyliin Macin poistuttua kuvioista.

Morganin laulu miellytti Psychedelicatessenilla ja toivottavasti kaveri saa nyt sitten enemmän kuin yhden levyllisen aikaa mikin varressa. Outoa, että uusi levy on sitten kuitenkin Wilsonin kanssa vedetty. Mitähän tuossa on takana?

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 28 Maalis 2017, 10:40 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 589
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Haastattelin Richard Westiä taannoin Vana-Vigalan Hard Rock Laagerissa. Haastattelu löytyy täältä.

Haastattelusta ei meinannut tulla alkuun mitään, sillä järkkäri ei tahtonut päästää minua backstagelle, jonne haastattelu oli sovittu. Onneksi apuun tuli Damian, joka kävi hakemassa jonkun toisen artistipassin ja antoi sen minulle. Sen jälkeen järkkärikin heltyi.

Damianista sai hetsillään vaikutelman, että kaveri on todella ulospäinsuuntaunut ja helposti innostuva, ehkä jopa vähän AD/HD, mutta toisaalta saattoi olla vain fiiliksissä hyvin menneestä keikasta. Ylipäätään Wilson tykkää hengata paljon fanien kanssa ja juhliminenkin maistuu, mikä on saattanut aiheuttaa skismaa bändin sisällä. On kuitenkin todella iso päätös pistää kaveri pihalle sen jälkeen, kun laulut on jo saatu nauhalle.

Haastattelussa West vahvisti huhun, että Morgan oli tarjoutunut bändiin jo heti Macin lähdön jälkeen, mutta Damianin ja muun bändin välinen yhteys oli tuossa vaiheessa vahvempi, joten tuossa vaiheessa Damian oli oikeastaan ainoa vaihtoehto bändin uudeksi vokalistiksi. Merkittävää oli kuitenkin se, että tuossa vaiheessa myös Morgan olisi aivan hyvin voinut liittyä laulajaksi, jos Wilson ei olisi ollut käytettävissä. Ketään muuta ei harkittu, koska Westin mukaan fanit odottavat tässä vaiheessa jo tietynlaista Treshold-soundia, ja neljäs laulaja olisi voinut olla faninäkökulmasta "liikaa". Tässä mielessä Threshold ei ole kovin progressiviinen yhtye, vaan pyrkii ihan tietoisesti tekemään biisejä vanhaan sapluunaan. Toisenlaisia ideoita toteutetaan sitten muissa projekteissa (esim. Westin League of Lights tai Johanne Jamesin Kyrbgrinder).

West ja Groom näkevät Tresholdin siis eräänlaisena tavaramerkkinä, josta ei juuri haluta poiketa. Jos jollakulla on tästä poikkeava näkemys, voidaan hänet vaihtaa. Tilanne on vähän sama esimerkiksi neoprogebändi Arenan kanssa, jonka ydinkolmikko Nolan, Pointer, Mitchell kuvaa itseään "bisneskumppaneiksi". Kylmää ja analyyttistä (ehkä), mutta harvalla bändillä on samanlaista munaa kuin Pain of Salvationilla, joka tekee ihan mitä huvittaa ja miettii vasta sen jälkeen faneja. Tämä ei tarkoita, että progressiivinen musiikki olisi synonyymi hyvälle musiikille, sillä kyllä minä olen enemmän nauttinut Thresholdin levyistä kuin Pain of Salvationin, mutta tulokulma musiikin tekemiseen on näillä kahdella bändillä hyvinkin erilainen.

 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 483 viestiä ]  Siirry sivulle Edellinen  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net