Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Etusivu    FAQ

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 509 viestiä ]  Siirry sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava
 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 10 Helmi 2017, 14:06 

Liittynyt: 16 Heinä 2010, 16:44
Viestit: 155
Gambler kirjoitti:
Nyt on muuten näköjään tuo Burnclear jo Spotifyssäkin kokonaisuudessaan, eli sieltä voi nyt tsekkailla sitten onko progee vai powerii vai lintuu vai kalaa, vai vain korvanmyötäinen orkesteri omalla soundillaan? Ja onko tarttumapintaa tarpeeksi ollakseen hyvä? Mulle on. :twisted: :partee:


Pari-kolme kiekkaa nyt on/off takana, ja täytyy sanoa että mullehan toimii!

Enemmän kyllä mulle tulee mieleen esim. Threshold tai Dream Theaterin alkupään (lue: I&W ja A) tuotanto, kuin vaikkapa joku Gamma Ray (joka mulle on siis poweria-poweria) tai Sonatan 4 ekaa.

Tarttumapintaakin ihan omiksi tarpeiksi ;-) hyvä poijjjjat!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 19 Maalis 2017, 23:42 

Liittynyt: 03 Joulu 2009, 05:40
Viestit: 4695
Paikkakunta: Seinäjoki
Melkoinen sattumalöytö tämä Persefone, parissa biisissä mukana myös muuan Paul Masvidal...Bandcamp: https://persefone1.bandcamp.com/
Website: http://www.persefone.com/new-shop/
Facebook: https://www.facebook.com/persefoneband/

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 11:55 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Threshold vaihtaa vokalistia!

Lainaa:
THRESHOLD ANNOUNCE NEW VOCALIST

THRESHOLD have parted ways with vocalist Damian Wilson. The band have chosen to start a new chapter without him and he has told them he respects their decision.

Wilson enjoyed three stints with THRESHOLD, performing on the band's most recent records "For The Journey" and "March Of Progress" as well as their early releases "Wounded Land" and "Extinct Instinct" in the 1990's. Damian Wilson has been a great frontman for THRESHOLD and the band would like to sincerely thank him and wish him every success in his future endeavours.

THRESHOLD's new frontman will be Glynn Morgan, the band's former vocalist from 1994 to 1996. Morgan appeared on THRESHOLD's 1994 album "Psychedelicatessen" and returned to work with the band in 2008 to record tracks for the singles box set "Paradox".

Glynn Morgan commented:
"I was over the moon when I got the phone call. To work with Karl and Richard and be a part of the mighty THRESHOLD story once more is a great honour. I can't wait to start recording, the new material has me hooked already."

You can watch Glynn Morgan in action with THRESHOLD in their 1994 video 'Innocent' here:
https://www.youtube.com/watch?v=WcbTprYFZ6s

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 15:55 

Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Viestit: 595
Paikkakunta: Tamperkele
Harmillista ettei Damian sitten taaskaan pysynyt vakkarina, mutta eiköhän tuo Morgankin hoida homman mallikkaasti.

Edit: Damianin oma tiedote asiasta:

Damian Wilson's statement regarding the departure from Threshold:

Unfortunately this is not a mutual decision, but I respect it. After I had recorded the album and committed to the tour I was informed that Threshold were going to continue on without me. They have every right to make this choice, although it is difficult to part ways with a group of people you’ve shared so many experiences with.
I really enjoyed the past decade recording and touring with Threshold and wish them all the best for the future, with the hope we might work again on projects somewhere down the line.
The label Nuclear Blast are amazing, and with the wonderful support of the fan base the whole journey of being the frontman for Threshold has been fantastic.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 16:18 

Liittynyt: 09 Kesä 2010, 21:10
Viestit: 164
Paikkakunta: Oulu
Jännä homma. Wilson on kuitenkin niin iso osa Thresholdin ydintä, että pistää mietityttämään mitä Groom ja West on oikein ajatelleet. :D Tai mistä sitä tietää, onhan siellä voinut olla vaikka mitä draamaa ja erimielisyyksiä mitä vaan nyt silotellaan tässä. Mutta tosiasia on, ettei bändin mahdollisesti paras levy March of Progress olisi ollut mitään ilman Wilsonin kultakurkkua.

Luotto Glynn Morganiin on ainakin täällä päässä kova, onhan tuo hänen aikainen studioalbuminsa erittäin hyvä. Vähän kuin "unohdettu" osa Thresholdin historiaa. Karumpi, syvempi ja raspimpi ääni Glynnillä kuitenkin on Maciin ja Damianiin verrattuna, joten saa nähdä mihin suuntaan sävellykset menee, vai pysyykö suunta samana. For the Journey ei ikävä kyllä oikein toiminut itselle, vaan oli kepeästi bändin heikoin teos niin toivottavasti suunta on ylöspäin. Jonkun verran March of Progressin loistoa siinä yritettiin toistaa, joten toivoa sopii että opiksi on otettu. (Vaikka bändi itse tuntuukin olevan sitä mieltä että March of Progress oli raakileempi versio tästä tuoreimmasta, jolla sitten näytettiin "mihin pystytään".)

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 18:34 

Liittynyt: 09 Huhti 2004, 19:48
Viestit: 479
Paikkakunta: Oulu
Ihme toimintaa, ilmeisesti kulisseissa ovat sukset menneet ristiin aika onnistuneesti.
Muistelisin, että jossain haastattelussa March of Progressin aikaan West tai Groom totesi, etteivät millään jaksaisi/haluaisi Macin kuoleman jälkeen alkaa rekrytoimaan enää "uutta" laulajaa, vaan keulille pitää saada joko Wilson tai Morgan. Vähän jossittelua, mutta nyt kun sillat Wilsonin suuntaan on ilmeisesti poltettu aika hyvin ainakin vähäksi aikaa, toivottavasti homma Morganin kanssa toimii hyvin. Raspimpi ääni tosiaan, mutta silti erittäin miellyttävä ja äijä teki hyvää jälkeä Psychedelicatessenillä.

Myös komppikitaristi Pete Mortem nosti kytkintä viime kuussa, keskittyäkseen omiin projekteihinsa.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 27 Maalis 2017, 20:52 

Liittynyt: 04 Helmi 2003, 18:43
Viestit: 62
Paikkakunta: Oulu
Yllättävä ja harmillinen uutinen. Itselle For The Journey kolahti ja kovaa ja on kutakuinkin eniten soittoaikaa saanut Threshold -levy. Hyllystä puuttuu vain Extinct Instinct. Kerkesin kahden uusimman aikana tottua Wilsonin ääneen ja laulutyyliin Macin poistuttua kuvioista.

Morganin laulu miellytti Psychedelicatessenilla ja toivottavasti kaveri saa nyt sitten enemmän kuin yhden levyllisen aikaa mikin varressa. Outoa, että uusi levy on sitten kuitenkin Wilsonin kanssa vedetty. Mitähän tuossa on takana?

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 28 Maalis 2017, 10:40 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Haastattelin Richard Westiä taannoin Vana-Vigalan Hard Rock Laagerissa. Haastattelu löytyy täältä.

Haastattelusta ei meinannut tulla alkuun mitään, sillä järkkäri ei tahtonut päästää minua backstagelle, jonne haastattelu oli sovittu. Onneksi apuun tuli Damian, joka kävi hakemassa jonkun toisen artistipassin ja antoi sen minulle. Sen jälkeen järkkärikin heltyi.

Damianista sai hetsillään vaikutelman, että kaveri on todella ulospäinsuuntaunut ja helposti innostuva, ehkä jopa vähän AD/HD, mutta toisaalta saattoi olla vain fiiliksissä hyvin menneestä keikasta. Ylipäätään Wilson tykkää hengata paljon fanien kanssa ja juhliminenkin maistuu, mikä on saattanut aiheuttaa skismaa bändin sisällä. On kuitenkin todella iso päätös pistää kaveri pihalle sen jälkeen, kun laulut on jo saatu nauhalle.

Haastattelussa West vahvisti huhun, että Morgan oli tarjoutunut bändiin jo heti Macin lähdön jälkeen, mutta Damianin ja muun bändin välinen yhteys oli tuossa vaiheessa vahvempi, joten tuossa vaiheessa Damian oli oikeastaan ainoa vaihtoehto bändin uudeksi vokalistiksi. Merkittävää oli kuitenkin se, että tuossa vaiheessa myös Morgan olisi aivan hyvin voinut liittyä laulajaksi, jos Wilson ei olisi ollut käytettävissä. Ketään muuta ei harkittu, koska Westin mukaan fanit odottavat tässä vaiheessa jo tietynlaista Treshold-soundia, ja neljäs laulaja olisi voinut olla faninäkökulmasta "liikaa". Tässä mielessä Threshold ei ole kovin progressiviinen yhtye, vaan pyrkii ihan tietoisesti tekemään biisejä vanhaan sapluunaan. Toisenlaisia ideoita toteutetaan sitten muissa projekteissa (esim. Westin League of Lights tai Johanne Jamesin Kyrbgrinder).

West ja Groom näkevät Tresholdin siis eräänlaisena tavaramerkkinä, josta ei juuri haluta poiketa. Jos jollakulla on tästä poikkeava näkemys, voidaan hänet vaihtaa. Tilanne on vähän sama esimerkiksi neoprogebändi Arenan kanssa, jonka ydinkolmikko Nolan, Pointer, Mitchell kuvaa itseään "bisneskumppaneiksi". Kylmää ja analyyttistä (ehkä), mutta harvalla bändillä on samanlaista munaa kuin Pain of Salvationilla, joka tekee ihan mitä huvittaa ja miettii vasta sen jälkeen faneja. Tämä ei tarkoita, että progressiivinen musiikki olisi synonyymi hyvälle musiikille, sillä kyllä minä olen enemmän nauttinut Thresholdin levyistä kuin Pain of Salvationin, mutta tulokulma musiikin tekemiseen on näillä kahdella bändillä hyvinkin erilainen.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 18 Touko 2017, 19:41 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
No niin, uus Threshold-lätty on sitten samoin tein tuplalätty ja nähtävästi toista kitaraa käsittelee keikoilla Glynn Morgan. Saas nähdä, mutta mielenkiintoistahan tämä on. Suomen keikkaa, vaikka jollekin festarille. Lähtisin.

Thresholdin FB-sivulta:

Lainaa:
THRESHOLD have released the first official picture of their new line-up featuring returning vocalist Glynn Morgan.

The band are currently at Thin Ice Studios in England putting the finishing touches on their new concept album »Legends Of The Shires«. The record is due for release through Nuclear Blast later this year and it will be the band's first ever double album.

Karl Groom commented: "The music just would not stop flowing during the writing process. We decided that while the ideas were of a high standard, we would keep writing and are very excited by what we have."

THRESHOLD will be back on the road across Europe at the end of the year, kicking off in Athens on November 12th and rounding off with a homecoming show in London on December 10th. Glynn Morgan will also play guitar during the shows, which will include tracks from »Legends Of The Shires« as well as plenty of blasts from the past!

Visit www.thresh.net/tour for Threshold tour dates.


Kuva: https://www.facebook.com/threshold/photos/pb.67236803714.-2207520000.1495125294./10154568699353715/?type=3&theater

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 26 Touko 2017, 14:22 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Simulacrumilta uutta livevideota, mukana uusi rumpali ja toinen laulaja. Hommat alkaa oleen isollaan:


 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 26 Touko 2017, 14:42 

Liittynyt: 04 Helmi 2003, 18:43
Viestit: 62
Paikkakunta: Oulu
Hyvää settiä. Menee seurantaan

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 16 Kesä 2017, 09:28 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Laitetaanpa tännekin. Anthrielin uusi lyriikkavideo "Under Burning Skies". Levy tuli pihalle eilen, mutta vielä en ole omaani ehtinyt hankkia:


 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 15 Heinä 2017, 08:35 

Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Viestit: 595
Paikkakunta: Tamperkele
Uutta Thresholdia. Vaikka Morgan vetää ihan hyvin niin jotenkin tää laulumelodia on niin Wilsonille tehty:


 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 15 Heinä 2017, 08:52 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 03 Marras 2005, 10:40
Viestit: 1014
Paikkakunta: Ylöjärvi
^ Huh, onpa loistava ralli! Voin jo kertakuuntelulla sanoa, että yksi bändin historian parhaista, ja komeampi kuin yksikään kappale ihmeen laiskalla For the Journeylla. Eikä uusi vanha laulajakaan paha ole.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 15 Heinä 2017, 10:37 

Liittynyt: 07 Huhti 2010, 15:49
Viestit: 595
Paikkakunta: Tamperkele
Threshold on kyllä siinä mukava bändi että kaikki kolme vokalistia miellyttävät omaa korvaa eikä yhtään levyä tule syrjittyä syystä "kun siinä vetää se".

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 15 Heinä 2017, 11:36 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Hetzer kirjoitti:
Uutta Thresholdia. Vaikka Morgan vetää ihan hyvin niin jotenkin tää laulumelodia on niin Wilsonille tehty:


Samaa mieltä tuosta laulumelodiasta, helposti kuulee Wilsonin laulamas tätä.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 04 Elo 2017, 17:24 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 03 Marras 2005, 10:40
Viestit: 1014
Paikkakunta: Ylöjärvi
Threshold-faneille sellaisia uutisia, että nyt on kova tuplalevy tulossa! Muutamasta biisistä en ole ihan vielä vakuuttunut, mutta n. 2/3 materiaalista on melkoista nannaa. Ei jäänyt Lost in Translation kertaonnistumiseksi, ja ihan eri luokkaa on kokonaisuus kuin For the Journeyllä, joka ei oikein tänne iskenyt. Laulajan vaihdokseen en oikein osaa sanoa mitään, kaikki kuulostaa siltä samalta Thresholdilta, vaikka keulassa olisi kuka näistä kolmesta.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 16 Elo 2017, 19:10 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Ja siitä kuunteluun uusin Threshold-veisu "Small Dark Lines"

https://www.youtube.com/watch?v=e9NCuOe4zJk&feature=youtu.be


 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 16 Elo 2017, 19:30 

Liittynyt: 04 Helmi 2003, 18:43
Viestit: 62
Paikkakunta: Oulu
Just olin tulossa samaa postaamaan. Aivan mielettömän hyvä biisi ja Morgan sopii tuohon aivan uskomattoman hyvin. Odotukset näiden kahden maistiaisen jäljiltä pilvissä!

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 28 Elo 2017, 18:08 

Liittynyt: 12 Maalis 2008, 14:00
Viestit: 67
Leprous-haastista linjoilla.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Threshold
 Viesti Lähetetty: 28 Elo 2017, 19:02 

Liittynyt: 28 Elo 2002, 20:10
Viestit: 9480
Paikkakunta: Oulu (Rollo)
Noble Savage kirjoitti:
Just olin tulossa samaa postaamaan. Aivan mielettömän hyvä biisi ja Morgan sopii tuohon aivan uskomattoman hyvin. Odotukset näiden kahden maistiaisen jäljiltä pilvissä!


Samaa mieltä ainakin tuosta Small Dark Linesistä; on se ihme bändi kun aina löytyy reservistä ex-laulaja edellisen tilalle takaisin :D ja onpa muuten kaikki todella samankuuloisia keskenään, silleen hyvällä tavalla!

Toki se materiaalikin tekee jotain, mutta kyllä Threshold on näemmä aina onnistunut rekrytoimaan paljon samoja sävyjä hallitsevan kaverin lähteneen tilalle. Glyn Morganin aikaisia levyjä kun en ole juuri kuunnellutkaan, vaan aloittanut Wilsonin (vanhoista) päivistä Dead Reckoningin jälkeen, niin tämä oli nyt positiivinen yllätys.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 28 Elo 2017, 19:41 

Liittynyt: 14 Tammi 2004, 11:03
Viestit: 770
Paikkakunta: Vantaa
Itse kuunnellut pääosin Rushia viimeisen viikon tai jotain. On siinä Alexilla niin monta hienoa sooloa.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 30 Elo 2017, 09:51 
Imperiumi Crew

Liittynyt: 05 Marras 2005, 22:37
Viestit: 636
Paikkakunta: Helsinki, Myllypuro
Nostromo kirjoitti:
Itse kuunnellut pääosin Rushia viimeisen viikon tai jotain. On siinä Alexilla niin monta hienoa sooloa.


Tavattoman hieno bändi, vaikka viimeaikaisia touhuja en niinkään enää seurannut. Onneksi ehdin nähdä bändin livenä vielä ennen kuin pistivät pillit pussiin Peartin eläköitymisen myötä. Tokihan sieltä saattaa jotain pienempiä esiintymisiä tulla, mutta enpä usko, että Suomessa nähdään enää koskaan.

Joka tapauksessa mulle kaikista miellyttävin aikakausi on paljon parjattu "syntetisaattoriaikakausi", joskin sitä edeltävältä ajalta olen tykännyt myös Permanent Wavesista. Eniten olen kuunnellut Prestoa, jossa tosin on vähän ohuehkot soundit ja ehkä muutaman biisin ois voinut matkasta pudottaa poiskin, mutta kautta linjan tosi kovaa materiaalia siitä huolimatta.

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 30 Elo 2017, 16:27 

Liittynyt: 22 Tammi 2004, 15:36
Viestit: 1078
Minusta Rushin viimeisimmätkin studiolevyt ovat olleet hyviä, ja ehdottomasti bändin parhaita tallenteita ovat DVD-aikaan kuvatut livet. Bändin soundi on paljon jämäkämpi ja Geddy miellyttävämmän kuuloinen kuin vanhempaan aikaan, eikä live-esiintymisessä tai musisoinnissa ole tietoakaan mistään väsähtämisestä, mikä vaivaa jo lähes kaikkia muita samanikäisiä bändejä (ja paljon nuorempiakin). Vanhoja studiolevyjä en omista montaakaan, ja ylipäänsä Rushia tulee levyltä kuunneltua tosi harvoin, mutta nuo livet pyörii kyllä usein. Mitä ne ovat tehneet jo pitkään ja tasaisesti.

Peart ansaitsee kyllä lyriikoistaan ison hatunnoston. Rumputyöskentelystä puhumattakaan...

 
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Progressiivinen Rock/Metalli
 Viesti Lähetetty: 31 Elo 2017, 19:19 

Liittynyt: 23 Elo 2002, 17:26
Viestit: 297
Paikkakunta: Oulu
Onkos porukka kuullut Road To Jerusalem bändiä? Kannuissa Per Möller Jensen (ex The Haunted) ja bassossa Andreas Holma (Scar Symmetry, ex Hypocrisy). Tämä eka maistiainen kuulostaa ainakin aika lupaavalle. Opeth tulee joistain kohdista vähän mieleen, tiedä häntä mixi.

 
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 509 viestiä ]  Siirry sivulle Edellinen  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Seuraava

Etusivu » Imperiumi » Imperiumi


 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Siirry:  
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com ja www.imperiumi.net